Marcus og Martinus feber i Telemark

Bankkort for barn + Marcus og Martinus = sant.

Søndag 15.januar inviterte vi våre "Bankkort for barn" kunder til førpremiere på Marcus og Martinus sin nye film "Sammen om drømmen". Banken inviterte 450 familier som hadde barn i alderen 6-13 år med produktet "Bankkort for barn". Alle fikk mulighet til å få 4 gratis billetter hver, til ekslusiv lukket kinovisning.


Første mann til mølla ble prinsippet. De største kinosalene på Charlie kino i Porsgrunn og SF kino i Skien var holdt av, og vi satt klare med ca 500 gratis billetter. Fem minutter etter at sms utsendelsen var sendt ut, skjønte vi fort at det var MM feber også i Telemark, og etter 25 minutter hadde vi overbooket salene. 

– Vi har lenge ønsket å gjøre noe for familiesegmentet vårt, og har lett etter en riktig anledning for å gjøre litt ekstra stas på de flinke barnekundene som bruker bankkort, forteller Banksjef Personmarked Anne Vikan til Porgrunn Dagblad. 

 

Søndag 15.januar var det duket før filmvisning. Rød løper ble rullet ut, popcorn og brus ble satt ut i alle kinosetene. En god time før kinoen skulle starte strømmet ivrige MM fans til i SF kino i Skien, som snurret film kl 15.00. To timer senere hadde vi lukket visning på Charlie kino i Porsgrunn.  

Vi gleder oss til å se gutta igjen sier Selma, Bertine, Helene og Pernille som alle er 11 år og går på Bølehøgda Skole i Skien. De er ivrige fans og har alle sett flere konserter hver.

 


Ingeborg og Kaisa, begge 12 år og fra Myrene Skole i Porsgrunn gleder seg til å se filmen. De har sett klipp av den på Marcus og Martinus sin Instagram konto, men endelig skal hele filmen sees. 

Vi håper alle dere som var på førpremiere med oss i dag har hatt en fin opplevelse. Vi har hatt en fantastisk dag på jobb, og det er en ære å få være tilstede å gjøre noe fint for våre flinke Bankkort for barn kunder. «Marcus og Martinus - Sammen om drømmen» har premiere for alle 20.januar, og det er selskapet Fenomen tv film og scene AS fra Grenland som har produsert filmen.