Vi overrasket to lag!

Vi tok med oss fire eliteseriespillere fra Odds Ballklubb og overrasket Hei og Stridsklev jenter 12 år, under et lokaloppgjør en tirsdag i juni. 

Publisert 22.08.2019

Ingenting å si på humøret til Fredrik Oldrup Jensen og Sander Svendsen. 


Lokaloppgjør på Stridsklev

Banken sponser både elite og breddelag, med mål om at elitesponsing skal komme bredden til gode. I den forbindelse har vi årlig to faste aktiviteter sammen med Odds Ballklubb. "Overraske lag" og "Fortjen en trening".

Lagene som ble valgt ut til "Overraske lag" denne gangen var Hei og Stridsklev jenter 12. år. Vi planla godt i forkant av kampen og jentene visste ingenting om hva som skulle skje. 

Overraskelsen var derfor stor og nervøsiteten meldte seg raskt hos jentene da flere fire eliteseriespillere fra Odds Ballklubb dukket opp med flere representanter fra banken og Odds Ballklubb. Nå skal det sies at spillerne Sander Svendsen, Fredrik Oldrup Jensen, Espen Ruud og Markus Kaasa var ganske så nervøse for hvordan reaksjonen til jentene ville bli. Gutta skulle jo ikke bare overraske, de skulle også inngå i trenerteamet til lagene. Ingen fare! Det tok cirka tre minutter før alle var varme i trøya og oppvarmingen kunne starte. 

Vi er imponert over lagmoralen, innsats og konkurranseinstinktet til jentene. Det ble et spennende lokaloppgjør med gode heiagjenger og stort engasjement. De ble nevnt at Stridsklev leverte årsbeste og ga HEI en skikkelig utfordring under matchen. HEI vant til slutt med ett mål.  Etter kampen var det utdeling av gaver. Alle fikk håndkle og drikkeflasker i forbindelse med bankens 175 års jubileum. Lagene fikk også arrangere sin egen pizzakveld på bankens regning. 

Vi takker for en flott kveld sammen med fine representanter for idretten i Telemark, både trenere, foreldre, spillere og dugnadsvaktene. Hvem lag skal vi overraske neste gang tro? 

Takk for gode tilbakemeldinger! 

- Ville bare si at jentene samt våre supportere var veldig fornøyde med overraskelsen i går. Det var virkelig stas. Våre jenter får stjerner i øynene når det dukker opp en Oddspiller. Tusen takk for håndkle og drikkeflaske til meg også!  Pizza etter kampen smakte utrolig godt. Ekstra godt for de som var litt kalde etter kampen. Mange takk for et flott opplegg !
Med vennlig hilsen Vibeke Lundsholt Bjerke.

- Hjertelig takk for en fantastisk fin kveld og opplevelse i går. Jentene storkoste seg altså, virkelig. Og Odd-gutta var bare så flinke med de, de fortjener masse skryt for det. Også ble det jo en veldig morsom og jevn kamp i tillegg.  Vi hadde også en veldig hyggelig avslutning med pizza og brus, hjertelig takk for det og. 
Med vennlig hilsen Rodney Ishak.   

Hvilket lag blir det neste laget ut i "Overraske lag" tro? 

Bilder av arrangementer og stunt finner dere på vår Instagram-konto @sb1telemark.

Spente HEI jenter før kampstart.

Odd- gutta klare for oppdrag. 

Stridsklev- jentene var fornøyd med et ekstra sett med trenere på kampen. 

Lagbilde med HEI- jentene. 

Et heiarop må til før kamp!

Fornøyd med seier!

Stridsklev- jentene klare til kamp. 

Gøy med gaver fra banken!

Fornøyde Stridsklev- jenter etter kamp. 

Trener og assistent-trener ;) 

God stemning på banen. 

Hei- jentene smiler og er happy med seier.