• Forsikringer for bil, båt, andre kjøretøy, hus og dyr

  Send oss en melding i nettbanken, e-post til post@sb1telemark.no, eller ring oss på 915 02610. Vi trenger å vite avtalenummeret og hvilken forsikring det gjelder. Hvis en forsikring skal flyttes til annet selskap, får vi beskjed fra selskapet som overtar forsikringen, så da trenger du ikke å gjøre noe. Har du solgt kjøretøyet, vil forsikringen automatisk avsluttes den dagen Statens Vegvesen registrerer melding om eierskifte (salgsmelding).

  Reiseforsikring

  En reiseforsikring er en helårsavtale og kan ikke sies opp før den er gått ut.

  Forsikringer for barn, liv, ulykke, uføre og kritisk sykdom

  For å si opp en personforsikring trenger vi en skriftlig beskjed fra den som kjøpte forsikringen. Du kan sende oss en melding i nettbanken eller e-post til kundeservice@sparebank1.no. Det samme gjelder hvis du skal flytte forsikringen til et annet selskap. 


  regler for deg med bil illustrasjon

  Nye regler for deg med kjøretøy

  gebyr på uforsikrede kjøretøy illustrasjon

  Gebyr på uforsikrede kjøretøy

  Husk at alle kjøretøy som har skiltene på skal ha ansvarsforsikring. Fra 1. mars 2018 får nå bileiere gebyr fra Trafikkforsikringsforeningen for hver dag bilen er uforsikret, så det er lurt å huske på forsikringen.

  Les mer om gebyret og reglene her.


  salgsmelding avslutter forsikring illustrasjon

  Salgsmeldingen avslutter forsikringen

  Bilforsikringen til selger vil automatisk avsluttes fra den dagen Statens Vegvesen registrerer melding om eierskifte (salgsmelding). For deg betyr det at du som kjøper bil er nødt til tegne ny forsikringsavtale for å unngå dagsgebyr fra Trafikkforsikringsforeningen

  Les mer om reglene for salgsmelding og trygg bilhandel.

  Årsavgift har blitt Trafikkforsikringsavgift illustrasjon

  Årsavgift har blitt Trafikkforsikringsavgift

  I 2018 ble årsavgiften omdøpt til Trafikkforsikringsavgift til staten. Det er forsikrings­selskapene som skal kreve inn den nye avgiften, sammen med betalingen for forsikring av kjøretøy.

  Les mer om trafikkforsikringsavgiften her.