Snarveier

Hyttelån

Frister det med lange dager ved sjøen, eller peiskos på fjellet? Søk om lån i dag, så kan drømmen om egen hytte bli til virkelighet.

  • Raskt svar, som oftest i løpet av samme dag.
  • Gode betingelser tilpasset deg.
  • Mulighet til å snakke med lokal rådgiver.

Verdt å vite 

Hyttelån er som et vanlig boliglån. Du får samme gode rente, og kan i
motsetning til boliglån låne inntil 100% av fritidsboligens verdi med sikkerhet i det du kjøper, hvis økonomien din tilsier det. Nedbetalingstiden tilpasser vi etter det som er best for deg. Vi kan også gi deg flexilån inntil 85% på fritidsboligen.

Bygge hytte?
Skal du bygge hytte, kan du søke om byggelån som er et midlertidig lån som utbetales etterhvert som byggearbeidet skrider frem. Du betaler bare renter av det du har brukt, og når hytta er ferdig gjøres byggelånet om til et hyttelån.Priser og vilkår

Fra 2,45 %
  • Lån innenfor 60% av kjøpesummen får samme lave rente som boliglån.
  • Lån opp til 100 % av kjøpesummen. Dette forutsetter en trygg og sikker økonomi.

 

Priseksempel: Rammebeløp kr. 2.000.000,-, nominell rente 2,45 %, effektiv rente 2,53 %. Beregnet på 100 % utnyttelsesgrad. Effektiv rente vil variere med utnyttelsesgrad og rammebeløp. Kontakt banken for ytterligere informasjon om priser og vilkår.

Hytter til salgs

EiendomsMegler 1 har 160 kontorer spredt over hele Norge. Vi byr på masse erfaring og lokalkunnskap som du kan nyte godt av.

Ta en titt på hva som ligger ute av hytter til salgs, eller snakk med en eiendomsmegler som kan hjelpe deg å finne drømmehytta.

Husk forsikring på hytta

Ekstremvær, uhell, eller besøk av ubudne gjester kan dessverre forekomme også på hytta. Med fritidshusforsikring og innboforsikring er du trygg på at hytta og eiendelene dine er godt dekket dersom uhellet skulle være ute.