SpareBank 1 Telemark

eFaktura

Med eFaktura får du regningene dine rett i nettbanken. Det gjør betalingen både enkel, sikker og tidsbesparende.
Med eFaktura slipper du å skrive inn lange KID-nummer, kontonummer, forfallsdato og beløp. Alt er ferdig utfylt. Likevel har du selvsagt full frihet til selv å gjøre endringer på eFakturaen.

eFaktura gir bedre oversikt
Bruker du eFaktura får du bedre oversikt over regningene dine. Når du logger inn i nettbanken får du umiddelbart melding om nye eFaktura. Du kan også få varsel om nye eFaktura per e-post.

Dersom du har spørsmål om fakturaen eller du ønsker å komme i kontakt med den aktuelle bedriften, finner du lett kontaktopplysninger som for eksempel hjemmeside og e-post på eFakturaen.

Betal uten å løfte en finger
For virkelig å utnytte de automatiske betalingstjenestene maksimalt, anbefaler vi at du kombinerer eFaktura med AvtaleGiro. Da blir regningene dine betalt uten at du trenger å løfte en finger.

Enkelt å komme i gang
Å komme i gang med eFaktura er ingen kunst. Dersom du i nettbanken gjør en betaling til en bedrift som tilbyr eFaktura, får du automatisk spørsmål om du ønsker å legge opp eFakturaavtale med bedriften. Du kan også aktivt finne fram til eFakturatjenesten i nettbanken og legge opp avtale med de leverandørene du ønsker å motta eFaktura fra.

Foreløpig er det de store leverandørene som sender regninger som eFaktura. Det kommer raskt flere til, og gjennom Nettbanken vil du hele tiden få oppdatert informasjon om eksisterende og nye tilbydere.

Klikk her for en komplett oversikt over hvilke bedrifter som tilbyr eFaktura
 

Vi har ikke registrert aktivitet på en stund, og du vil snart bli logget ut.
Trykk OK for å fortsette i nettbanken