SpareBank 1 SR-Bank ASA

Investering

Vi kan tilby skreddersydde investeringer til deg som ønsker å investere beløp av en viss størrelse. Våre investeringsrådgivere er spesialisert i å finne ut hvilke løsninger som passer for deg.
Finn din investeringsform
 
Som kunde hos oss har du tilgang til noen av markedets dyktigste investeringsrådgivere. Gjennom grundig rådgivning finner vi i fellessskap det løsningsforslaget som er tilpasset dine planer om tidshorisont og avkastningskrav.
 
Våre investeringsrådgivere sitter i et av markedets bredeste og mest kompetente miljø innen finansielle tjenester. vi spesialiserer oss på forvaltning og rådgivning på private og bedrifters finansielle investeringer.
 
Investeringsformer
Verdipapirfond Du får tilgang til et utvalg av svært gode verdipapirfond. Fondene forvaltes av ODIN forvaltning, SpareBank 1 SR-Forvaltning, East Capital, Franklin Templeton og Fidelity.
Aksjehandel i nettbanken I nettbanken kan du kjøpe og selge aksjer direkte. I tillegg får du tilgang til daglige oppdateringer fra våre meglere.
Aksje-, rente- og valutamegling Foretrekker du å få rådgivning og oppfølging fra våre erfarne meglere, kan du handle gjennom SR-Markets.
Diskresjonær Forvaltning SR-Forvaltning har konsesjon til å kunne forvalte din formue i henhold til avtalte investeringsmandat.
Innskudd Vi tilbyr innskuddsprodukter med en rekke forskjellige renteberegningsmetoder tilpasset dine ønsker.
Andre investeringer High Yield, Private Equity, Offshore, VP-finanisering
 
 

Kontakt oss på telefon 02002.
Ønsker du at vi tar kontakt? Send en SMS til 02002 med kodeord INV.
 

 
Finn ut mer om
 

Vi har ikke registrert aktivitet på en stund, og du vil snart bli logget ut.
Trykk OK for å fortsette i nettbanken