LOfavør lånekalkulatorer

Som medlem i et LO-forbund får du lavere rente på lån hos oss. Få en indikasjon på hvor mye du kan låne i lånekalkulatoren – gratis og helt uforpliktende.

lofavør lånekalkulator

Boliglånskalkulator

Kalkulatoren gir deg en pekepinn på hvor mye du kan få i boliglån og hva lånet vil koste i måneden med LOfavør medlemsfordelen .

 Priseksempel: Nominell rente 5,33 %. Effektiv rente 5,52 %. Låner du 2 millioner over 25 år koster lånet kr 1.644.084 og du betaler totalt kr 3.644.084.

rådgiver som hjelper med lånesøknad. illustrasjon.

En lånesøknad er både gratis og uforpliktende

Boliglånskalkulatoren gir deg bare en indikasjon på hvor mye du kan låne. Det er flere ting som påvirker hvor mye akkurat du kan få i lån. 

For å få et nøyaktig lånetilbud må du sende oss en søknad. Det tar bare et par minutter, forplikter ingenting, og er selvfølgelig helt gratis. Husk å huk av for at du er medlem av et LO-forbund.

Billånskalkulatorer

Velg billånet som passer for deg og beregn hva lånet vil koste i måneden.

LOfavør forsikringer

Som medlem i et LO-forbund får du gode priser på forsikringer gjennom oss. Norges beste innboforsikring er inkludert i medlemsskapet.

LOfavør-fordeler

Fordelsprogrammet LOfavør gir deg mer enn billigere lån og forsikringer. Les mer om alle fordelene som medlemsskapet gir.


Sammenlign priser

Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no