Hvordan oppretter jeg en ny ordre?

1. Gå til Salg i venstremenyen og velg Ordre. Klikk på Ny ordre

regnskapsprogram-opprette-ny-ordre-1

2. Klikk på nedtrekkslisten til høyre for Registrer og velg Ny basert på hvis du ønsker å opprette en ordre basert på en tidligere ordre.


3. Gå til vinduet for kunde og klikk i feltet Velg kunde for å velge eksisterende kunde. Klikk på forstørrelsesglasset i feltet for å få oversikt over alle eksisterende kunder.


4. Klikk på Opprett ny kunde fra oversikten for å velge en kunde som ikke allerede eksisterer.


5. Gå til varelinjen og klikk i feltet Velg produkt for å velge et eksisterende produkt. Klikk på forstørrelsesglasset i feltet for å få oversikt over alle eksisterende produkter.


6. Klikk på Nytt produkt fra oversikten for å velge et produkt som ikke allerede eksisterer.


7. Klikk i feltet tilhørende Fritekst for å skrive kommentarer som vil bli tilgjengelig på ordren for valgte kunder. Klikk her for å lese mer om de ulike fanevalgene for ordre.

8. Klikk på Lagre kladd for å lagre ordren som en kladd. Klikk på ikonet for forhåndsvisning for å se ordreblanketten før den registreres. I nedtrekkslisten kan du velge mellom ordreblankett basert på ID eller ordrenummer, eller pakkseddel. Velg Registrer for å registrere ordren. Når en ordre er registrert får den tildelt et aktivt ordrenummer.


9. Ved å klikke på ikonet for kommentar kan du legge til interne kommentarer. Denne knappen blir først tilgjengelig når ordren er registrert.


10. Klikk på nedtrekkslisten tilhørende Lagre for å få følgende muligheter: