SpareBank 1s utvalgte

Tre håndplukkede fond, valgt ut og satt sammen i en pakke, tilpasset deg som vil spare langsiktig i aksjefond på en klok og enkel måte. 

Pakken passer for deg som ønsker...

... å spare i minst 10 år og forventer høy avkastning

... å spre risiko og holde kostnadene nede

... fond som har fokus på bærekraft

Tre fond i en pakke

SpareBank 1s utvalgte. Tre fond i en pakke: SpareBank 1 Indeks Global (40%) ODIN Global (40%) SpareBank 1 Norge Verdi (20%)

Enten du skal spare noen hundrelapper eller flere millioner er anbefalingen fra våre fagfolk lik. Når du sparer i fond, bør den største andelen være i fond som investerer i det globale markedet, og noe bør være i fond som investerer her hjemme i Norge.

Derfor har våre fremste fagfolk valgt ut tre anbefalte fond, og satt de sammen i en egen pakke. Pakken består av to globale fond og ett norsk fond.

Hvorfor er disse fondene valgt ut?

SpareBank 1 Indeks Global

SpareBank 1 Indeks Global følger verdensindeksen og investerer i rett under 1500 av de største selskapene i verden på tvers av bransjer og sektorer. Fondet er inkludert i pakken for å gi deg lavere totalkostnad på sparingen din. 

ODIN Global

ODIN Global er forvaltet av Norges beste fondsforvalter 2021*. Våre kollegaer i ODIN forvalter fondet aktivt, og investerer i selskaper på tvers av bransjer og sektorer i hele verden. Basert på historisk avkastning har fondet gjort det bra, sammenlignet med andre lignende fond, derfor er dette fondet med i pakken.

SpareBank 1 Norge Verdi

SpareBank 1 Norge Verdi er med i pakken for å sikre at du tar del i verdiskapningen i Norge. Vi forvalter fondet aktivt, og investerer i norske selskaper på tvers av bransjer og sektorer i Norge med høy utbyttegrad. Går det bra i hjemlandet ditt, går det bra med fondet, og da går det også bra med sparingen din.

*ODIN ble kåret til beste fondsselskap for aksjeforvaltning i 2021.
Les intervjuet med Alexander Miller, investeringsdirektør i ODIN.

SpareBank 1 Norge Verdi har fått terningkast 6!

SpareBank 1 Norge Verdi fikk terningkast 6 av Dine Penger 1. juli 2023 (betalingsmur). Fondet er håndplukket av våre fremste fagfolk som én av tre fond i fondspakken SpareBank 1s utvalgte. 


Vil du snakke med oss om sparing?

Vil du snakke med oss om sparing?  

Vurderer du å spare i fond og trenger å snakke med noen som har peiling?

Våre rådgivere er her for å hjelpe deg!

Kort om avkastning
Historisk avkastning for fond er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning avhenger blant annet av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, fondets risiko, samt kostnader ved forvaltning og innløsning. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap.

For deg som handler fond og verdipapir
Se avtaler og retningslinjer


Sammenlign priser

Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no