Jobb og karriere


Ser du etter en jobb der du kan gjøre en forskjell? Bli med på utviklingen i en av Norges mest spennende bransjer. 


Karrieremuligheter

Innenfor et finanskonsern som SpareBank 1 SR-Bank finnes det mange jobbmuligheter.

De aller fleste ansatte i SpareBank 1 SR-Bank arbeider med mennesker, det vil si våre person- og næringslivskunder.

Alle stillinger handler om å skape gode kundeopplevelser. Noen stillinger krever spesialistkompetanse innenfor analyse, IT-drift og IT-utvikling, prosess, marked/web, finans/økonomi/regnskap, organisasjon/HR, prosjekter, risiko og compliance for å nevne noen områder. I tillegg finnes en rekke lederstillinger på ulike nivå.


Personmarkedet
Er du flink med folk og har forståelse for både tall og teknologi - da vil du trives som finansrådgiver. Du vil få en hektisk og meningsfull hverdag, men det kreves strukturert jobbing og nøyaktighet for å leve opp til kundenes forventninger.

Bedriftsmarkedet
Er du analytisk, opptatt av markedessituasjonen og har lyst å utvikle lokalt næringsliv? Som bedriftsrådgiver handler det om å sette seg godt inn i kundens situasjon og finne effektive og gode løsninger for bedriftens økonomi.

Forretningsstøtte og utvikling
Er du personen som hele tiden spør; hvordan kan vi gjøre dette bedre og mer effektivt?  Vår avdeling for forretningstøtte og utvikling jobber med å utvikle nye løsninger og kontinuerlig forbedre interne prosesser som gjør det enklere å være bankkunde. 

Kapitalmarkedet
Har du en genuin interesse for aksjer, valuta, rente og obligasjoner. Å jobbe i SpareBank 1 SR-Bank Markets er mer enn en jobb - det er en livsstil! Vårt verdipapirforetak består av meglerbord for aksjer, valuta, renter og obligasjoner, kapitalforvaltning samt en Corporate Finance-avdeling.

EiendomsMegler 1
Er du selgertypen som går en ekstra mil for å få et salg  i boks, da kan megleryrket være noe for deg. Samtidig kreves det mer av deg en godt salgstalent, du skal ha orden på både juss og god meglerskikk for å passe inn i EiendomsMegler 1. Selskapet driver både med salg og utleie av privatboliger og næringseiendom.