Jobb og karriere

Vi er SR-Bank

Folk og bedrifter har gode ideer, drømmer, ønsker og muligheter til å skape noe. Vår oppgave er å bidra til at driftige folk lykkes, slik at det blir vekst, bærekraftig utvikling og verdiskaping i samfunnet.

Uansett hvor du jobber i vår organisasjon skal du sette kunden først. Å være flink med folk og bygge sterke relasjoner til kunder har alltid vært viktig for oss. 

I SR-Bank har vi tro på at den viktigste læringen og utviklingen skjer i hverdagen. Vi utforsker og lærer i fellesskap med kolleger og trener for å bli gode på å møte kunder i mange kanaler. Det er helt nødvendig å være klar for raske endringer når du er en del av en bransje som stadig er i utvikling.

SRBank-skip-Poseidon

Bidra til fritidsaktiviteter for alle

Vi støtter aktiviteter og initiativer som bidrar til å skape trivsel og gode levekår, økt samarbeid mellom folk og virksomheter og ønsker at driftige folk skal få mer igjen for sitt engasjement.

Sparebankstiftelsen SR-Bank har siden starten i 2012 gitt rundt 4000 gaver til frivillige organisasjoner og allmennyttige formål. Om lag en halv milliard kroner er gitt til gode tiltak innen idrett, kultur og oppvekst. Stiftelsen har et spesielt stort engasjement for prosjekter som skal få alle med i fritidsaktiviter - uavhengig av om du kommer fra en familie med lav eller høy inntekt.

Våre verdier: Ansvar og respekt – Engasjert og handlekraftig

Hvem søker vi?

  • Vi ser etter folk som kan bygge sterke kunderelasjoner uavhengig om de møter kunden ansikt til ansikt, på telefon eller gjennom utvikling av nye systemer og tekniske løsninger.
  • Vi ser etter mennesker som er nysgjerrige på ny teknologi og vil bidra til en bærekraftig utvikling av samfunn og næringsliv.
  • Vi søker ansatte som jobber selvstendig og samtidig er opptatt av laget, klar til å gripe nye sjanser og jobbe strukturert. 

Mer enn megler 

Torill Kalsaas har beina godt planta på jorden og er lidenskapelig opptatt av jobben sin som megler i EiendomsMegler 1 -Det er rom for å styre sin egen arbeidsdag som megler, og du kan fint kombinere yrket med å ha både familie og fritid. 

I et finanskonsern finnes det mange jobbmuligheter

Personmarkedet

Er du flink med folk og har forståelse for både tall og teknologi – da vil du trives som finansrådgiver. Du vil få en hektisk og meningsfull hverdag, men det kreves strukturert jobbing og nøyaktighet for å leve opp til kundenes forventninger.

Bedriftsmarkedet

Er du analytisk, opptatt av markedessituasjonen og har lyst å utvikle lokalt næringsliv? Som bedriftsrådgiver handler det om å sette seg godt inn i kundens situasjon og finne effektive og gode løsninger for bedriftens økonomi.

Strategi, innovasjon og utvikling

Er du personen som hele tiden spør; hvordan kan vi gjøre dette bedre og mer effektivt? Vår avdeling for strategi, innovasjon og utvikling jobber med å utvikle nye løsninger og kontinuerlig forbedre interne prosesser som gjør det enklere å være bankkunde.

Kapitalmarkedet

Har du en genuin interesse for aksjer, valuta, rente og obligasjoner. Å jobbe i SpareBank 1 SR-Bank Markets er mer enn en jobb – det er en livsstil. Vårt verdipapirforetak består av meglerbord for aksjer, valuta, renter og obligasjoner, kapitalforvaltning samt en Corporate Finance-avdeling.

SR-Bank Forretningspartner AS

Bli med på utviklingen i en av Norges mest spennende bransjer! Våre regnskapskonsulenter er knallgode på system, digitalisering og automatiseringsprosesser. Våre kundeansvarlige  er proaktive og jobber hovedsaklig med avstemming, rapportering, kunderådgivning og årsoppgjør/ligningspapirer. Business Partnere har høyere økonomisk utdanning i kombinasjon med autorisasjon som regnskapsfører og/eller revisorbakgrunn, og har ofte spesialisert seg innenfor egne bransjer/fagområder.

EiendomsMegler 1

Er du selgertypen som går en ekstra mil for å få et salg i boks, da kan megleryrket være noe for deg. Samtidig kreves det mer av deg en godt salgstalent, du skal ha orden på både juss og god meglerskikk for å passe inn i EiendomsMegler 1. Selskapet driver både med salg og utleie av privatboliger og næringseiendom.