Jobb og karriere

Vi er SR-Bank

Uansett hvor du jobber i vår organisasjon skal du sette kunden først. Å være flink med folk og bygge sterke relasjoner til kunder har vært en viktig del av vår historie, og vil alltid være viktig for det finanskonsernet vi skal være framover. De aller fleste av oss jobber med mennesker, det vil si våre person- og næringslivskunder. Hos oss skal det være rom for å prøve, feile, utforske og lære. I fellesskap - sammen med kunder og kolleger. Vi er nysgjerrige på det nye, og velger å se på de globale trendene som skjer rundt oss som muligheter snarere enn hindringer. Det er helt nødvendig å være klar for raske endringer når du er en del av en bransje som stadig er i utvikling.

Innenfor vårt finanskonsern finnes det mange jobbmuligheter. Noen stillinger krever spesialistkompetanse innenfor analyse, IT-drift og IT-utvikling, prosess, marked/nett, finans/økonomi/regnskap, organisasjon/HR, prosjekter, risiko og compliance for å nevne noen områder. I tillegg finnes en rekke lederstillinger på ulike nivå.

Video placeholder image

Personmarkedet
Er du flink med folk og har forståelse for både tall og teknologi – da vil du trives som finansrådgiver. Du vil få en hektisk og meningsfull hverdag, men det kreves strukturert jobbing og nøyaktighet for å leve opp til kundenes forventninger.

Bedriftsmarkedet
Er du analytisk, opptatt av markedessituasjonen og har lyst å utvikle lokalt næringsliv? Som bedriftsrådgiver handler det om å sette seg godt inn i kundens situasjon og finne effektive og gode løsninger for bedriftens økonomi.

Strategi, innovasjon og utvikling

Er du personen som hele tiden spør; hvordan kan vi gjøre dette bedre og mer effektivt? Vår avdeling for strategi, innovasjon og utvikling jobber med å utvikle nye løsninger og kontinuerlig forbedre interne prosesser som gjør det enklere å være bankkunde.

Kapitalmarkedet

Har du en genuin interesse for aksjer, valuta, rente og obligasjoner. Å jobbe i SpareBank 1 SR-Bank Markets er mer enn en jobb – det er en livsstil. Vårt verdipapirforetak består av meglerbord for aksjer, valuta, renter og obligasjoner, kapitalforvaltning samt en Corporate Finance-avdeling.

EiendomsMegler 1
Er du selgertypen som går en ekstra mil for å få et salg i boks, da kan megleryrket være noe for deg. Samtidig kreves det mer av deg en godt salgstalent, du skal ha orden på både juss og god meglerskikk for å passe inn i EiendomsMegler 1. Selskapet driver både med salg og utleie av privatboliger og næringseiendom.

Hvem søker vi?

Vi er på jakt etter folk som kan bygge sterke kunderelasjoner uavhengig om de møter kunden ansikt til ansikt, på telefon eller gjennom utvikling av nye systemer og tekniske løsninger.

Nysgjerrig på framtiden? Vi ser etter mennesker som er nysgjerrige på ny teknologi, skaper gode kundeopplevelser og har lyst til å utvikle seg selv. SR-Banks hensikt er å gi kraft til vekst og utvikling. Brenner du for lokalmiljøet er dette kanskje arbeidsplassen for deg? Du må være selvstendig og samtidig opptatt av laget, klar til å gripe nye sjanser og jobbe strukturert.

Dette er egenskaper som kreves for at vi skal lykkes med å være førstevalget når folk skal velge bank. 

 

Video placeholder image