Hvem ser vi etter?   

Klart du kan være en fantastisk dyktig finansrådgiver uten slips. Folk som ler litt for godt av sine egne vitser kan også være inspirerende ledere.

Så lenge du er flink i faget ditt og opptatt av å dele av kompetansen din, holder det for oss.

Eller, forresten – du må være grei.

bilde. dame med pc.

Det finnes mange spennende jobber i et finanskonsern

Vi trenger flinke folk i mange forskjellige roller, med ulik kompetanse, erfaring og kunnskap. Vi har selvfølgelig behov for dyktige rådgivere. Samtidig er det også mange andre oppgaver som skal løses i en bank. Her kan du lese mer om noen av rollene.


Finansrådgiveren

Som finansrådgiver gir du kundene våre den gode serviceopplevelsen og verdifulle råd innen fagområder som kreditt, sparing, forsikring og dagligbank. Du bidrar til at kundene våre har en trygg og forutsigbar økonomi, og til at de kan realisere drømmene sine.

Det er viktig for oss å være der kundene er. Derfor er vi til stede i små og store lokalsamfunn fra Bergen i vest til Oslo i øst.

Hos oss får du:

 • Hjelpe kundene å planlegge og strukturere sin økonomi, og gi verdifulle råd som skaper trygghet og realiserer drømmer. 
 • Kraft til å påvirke retningen vi tar innenfor fagfeltene og tjenestene vi tilbyr til kundene våre.​
 • Bli en del av et godt arbeidsmiljø med høyt tempo, utfordrende arbeidsoppgaver og fleksible og familievennlige rammer.
 • Relevant opplæring og gode utviklingsmuligheter slik at du kan videreutvikle dine ferdigheter og karrieren din.

For at du skal få et bedre innblikk i hvordan det er å jobbe som finansrådgiver hos oss har vi snakket med Elna fra Lyngdal-kontoret. 
Bedriftsrådgiveren 

Bedriftsrådgiveren skreddersyr løsninger for å hjelpe våre driftige bedriftskunder å lykkes. Ingen bedrifter er like, og derfor samarbeider bedriftsrådgiveren med kollegaer på tvers av fagfelt og avdelinger for å finne
de riktige løsningene.

Her blir du en del av et fagmiljø med et godt arbeidsmiljø og ambisiøse mål, der bred faglig kompetanse verdsettes.

Hos oss får du:

 • Gi verdifull rådgivning som hjelper bedrifter å vokse og utvikle seg, og bidra til å skape positive resultater og ringvirkninger i lokalsamfunn.
 • Bli en del av et dynamisk og utfordrende miljø som bryner seg på komplekse problemstillinger og spennende prosjekter.
 • Relevant opplæring og gode utviklingsmuligheter slik at du kan videreutvikle dine ferdigheter og karrieren din.


Fagspesialisten

I et finanskonsern er det mange oppgaver som må løses for at vi sammen skal skape de gode kundeopplevelsene hver eneste dag.

Her er noen av fagfeltene:  

 • Analyse
 • Innovasjon
 • IT og drift
 • HR
 • Markedsføring
 • Juridisk
 • Kommunikasjon
 • Sikkerhet

Følg med i Karriereportalen vår, kanskje du finner noe som passer for deg? 

For at du skal få et bedre innblikk i hverdagen til en fagspesialist, har vi snakket med Maren fra sikkerhetsavdelingen. 

Studenten

Vi har trainee-stillinger i samarbeid med Trainee Vest og Trainee SørVest som lyses ut januar hvert år.

Stillinger som er aktuelle for studenter med valgkurset Internship vil lyses ut på skolenes interne kanaler i januar. Dette gjelder studenter ved Handelshøyskolen BI og Universitetet i Stavanger.

Vi vil veldig gjerne komme i kontakt med deg som ønsker å jobbe ved siden av studiene også! Da tar du først kontakt med Manpower, som håndterer alle våre vikariater og sommervikarstillinger.

Rådgiver og megler sammen i en sofa. Foto.

Lurer du på hvordan det er å jobbe hos oss? 

Vi har tatt en prat med noen av de som gjør SpareBank 1 SR-Bank til SR-Bank

Flere karrieremuligheter

Par som overtar bolig

Eiendomsmegler 1

EiendomsMegler 1 SR-Eiendom er Sør- og Vestlandets ledende meglerforetak med 30 kontorer og rundt 200 engasjerte ansatte.

Par som overtar bolig

ForretningsPartner 

SpareBank 1 SR-Bank ForretningsPartner med Tveit Regnskap er en attraktiv regnskaps- og rådgivningsaktør i Sør-Norge. 

{ "EMAIL_FIELD_ERROR": "Skriv inn en gyldig e-postadresse.", "CHECKBOX_ERROR": "", "CHECKBOX_GROUP_ERROR": "Velg minst et av alternativene", "DROPDOWN_ERROR": "Gjør et valg i nedtrekkslisten.", "DATE_TO_FROM_ERROR": "Ugyldig dato (eksempel på gyldig dato 31.12.2016).", "RADIO_ERROR": "Velg et alternativ.", "POSTAL_CODE_ERROR": "Skriv inn et gyldig postnummer (4 siffer).", "TEXT_FIELD_ERROR": "Feltet må fylles ut.", "TEXT_FIELD_CONTENTS_ERROR": "Ugyldig verdi.", "ACCOUNT_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig kontonummer (11 siffer).", "ORGANISATION_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig organisasjonsnummer (9 siffer).", "SSN_ERROR": "Skriv inn et gyldig fødselsnummer (11 siffer).", "PHONE_ERROR": "Skriv inn et gyldig telefonnummer (8 siffer).", "MOBILE_PHONE_NO_ERROR": "Skriv inn et gyldig norsk mobilnummer (8 siffer)", "SEARCH_ALLE": "Alle", "MORE_INFO": "Vis mer informasjon", "RESULT_TYPE_BANK": "Bankkontor", "RESULT_TYPE_ADVISOR": "Rådgiver", "VIEW_IN_MAP": "Vis i kart", "BEFORE_COUNT_TEXT": "Du har", "AFTER_COUNT_TEXT": "oppgave som venter på deg", "AFTER_COUNT_TEXT_PLURAL": "oppgaver som venter på deg", "MINE_OPPGAVER_LINK_TEXT": "Sjekk mine oppgaver", "MINE_OPPGAVER_CLOSE_TEXT": "Ikke nå", "MINE_OPPGAVER_COUNT_TEXT": "en", "FORM_ERROR_LABEL":"Feil i skjema ", "FORM_SUCCESS_LABEL":"Takk for din henvendelse", "TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR":"TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR", "TEXTAREA_FIELD_LENGTH_ERROR":"Maks 2000 tegn", "NUMBER_ERROR": "Du kan kun skrive inn tall.", "SEC_BLOCKER_DROPDOWN_DEFAULT": "Velg land", "GLOBAL_SEARCH_NO_RESULT_TEXT": "Ingen treff på", "GLOBAL_SEARCH_FACET_LABEL": "Vis treff for", "MODAL_CLOSE": "Lukk", "SEND_TO_BANK_BEFORE_INFO_TEXT": "Vil du komme rett til", "SEND_TO_BANK_AFTER_INFO_TEXT": "neste gang?", "SEND_TO_BANK_NEXT_BUTTON_TEXT": "Ja, husk banken min", "SEND_TO_BANK_CANCEL_BUTTON_TEXT": "Nei, ikke nå", "SEND_TO_BANK_NEXT_DISCLAMER_TEXT": "For at du skal slippe å velge bank hver gang, bruker vi funksjonelle informasjonskapsler som lagrer hvordan du bruker nettsidene og hvilke innstillinger du har gjort." }