Kundeturer

Her kan du lese mer om de to nye reisemålene for 2018. Turene går til det gåtefulle Japan i øst, til en historisk vandretur, gjennom Spania og Portugal i vest. Hvilken tur vil du bli med på? 


Puglia - Italias "hæl", en ukjent juvel!

Puglia er en av Italias best bevarte hemmeligheter. Det vi vil få oppleve er en landsdel som er rik på kultur og historie, og byer med storslått arkitektur. Her produseres mesteparten av Italias olivenolje, og det dyrkes tomater, fikener, fennikel og melon. Lokale bønder lager mozarella på gammelt vis, og la oss ikke glemme vingårdene der utmerkede viner lages av Primotivo-druen.SpareBank 1 SR-Bank har booket eget fly, så vi drar direkte fra Sola flyplass til denne nydelige regionen i Italia.

Avganger:
Tur 1: 14. - 21. september 2017
Tur 2: 21. - 28. september 2017


Japan
Bli med oss til Japan, det gåtefulle landet med de store kontrastene. Spennet strekker seg fra spektakulær natur, fascinerende historie med både keisere, samuraier og geishaer til hypermoderne høyteknologi og nesten futuristiske storbyer. På menyen står både millionbyen Tokyo og sykkeltur gjennom Kyoto, bading i varme kilder, og selvfølgelig nærkontakt med gjestfriheten japanerne er verdenskjente for. Vi får et innblikk i tradisjonsrik matkunst og sett kjente historiske plasser på nært hold.
 
Alle fortjener en ekte, japansk dannelsesreise minst én gang i livet. 
 
For forhåndspåmelding til kundetur, vennligst send en epost med fullt navn, mobilnummer og epost-adresse til: til birte.wereide@sr-bank.no

Santiago de Compostela

En pilegrimsferd til Santiago de Compostela er noe mange går og drømmer om å gjøre en gang i livet. Her får du muligheten til å vandre på noen utvalgte deler av ruten i kombinasjon med spennende stopp underveis. Bussen følger vandreruten med bagasjen om bord, og vi nyter naturen i vårt eget tempo. Turen går fra Bilbao i Spania, via det imponerende Rioja-distriktet til kjente byer som Burgos og Leon, idet vi følger pilegrimsleden mot Santiago. Turen avrundes med en tur innom i det portugisiske pilegrimstedet Braga før vi flyr hjem til Norge fra Porto.

Vi sier som man pleier å hilse andre vandrere langs pilegrimsleden: Buen Camino!

For forhåndspåmelding til kundetur, vennligst send en epost med fullt navn, mobilnummer og epost-adresse til: birte.wereide@sr-bank.no