Kundeturer

Her kan du lese mer om de to nye reisemålene for 2018. Turene går til det gåtefulle Japan i øst, til en historisk vandretur, gjennom Spania og Portugal i vest. Hvilken tur vil du bli med på? 


Japan
Bli med oss til Japan, det gåtefulle landet med de store kontrastene. Spennet strekker seg fra spektakulær natur, fascinerende historie med både keisere, samuraier og geishaer til hypermoderne høyteknologi og nesten futuristiske storbyer. På menyen står både millionbyen Tokyo og sykkeltur gjennom Kyoto, bading i varme kilder, og selvfølgelig nærkontakt med gjestfriheten japanerne er verdenskjente for. Vi får et innblikk i tradisjonsrik matkunst og sett kjente historiske plasser på nært hold.
 
Alle fortjener en ekte, japansk dannelsesreise minst én gang i livet. 

Santiago de Compostela

En pilegrimsferd til Santiago de Compostela er noe mange går og drømmer om å gjøre en gang i livet. Her får du muligheten til å vandre på noen utvalgte deler av ruten i kombinasjon med spennende stopp underveis. Bussen følger vandreruten med bagasjen om bord, og vi nyter naturen i vårt eget tempo. Turen går fra Bilbao i Spania, via det imponerende Rioja-distriktet til kjente byer som Burgos og Leon, idet vi følger pilegrimsleden mot Santiago. Turen avrundes med en tur innom i det portugisiske pilegrimstedet Braga før vi flyr hjem til Norge fra Porto.

Vi sier som man pleier å hilse andre vandrere langs pilegrimsleden: Buen Camino!