Kundeturer

Kundeturene for 2020 ble dessverre avlyst på grunn av koronapandemien. Vi følger nøye med på situasjonen, og vurderer mulige reisemål i tiden fremover. Når situasjonen igjen roer seg, og tiden er inne, finner vi nye og spennende reisemål. Inntil videre lar vi informasjon om  reisemålene for 2020 ligge ute med informasjon og program.


Bernina

Varighet: 6 dager
Pris: fra 19 450,– pr. person

 

Video placeholder image

En eventyrlig togreise!

La deg fascinere av alpenes dramatisk høye fjell og dype daler på to spektakulære togreiser fra Sveits til Italia.

Glacier Express, verdens «langsomste hurtigtog» forbinder de to verdenskjente alpebyene Zermatt og St. Moritz. Bernina Express tar deg videre fra St.Moritz til Tirano i Italia.

Strekningen er i dag oppført på UNESCOs verdensarvliste og byr på store naturopplevelser med krystallblå innsjøer, banebrytende broer og majestetiske fjellformasjoner i mer enn 2000 meters høyde. I Italia avløses isbreene av palmer og Oleander, og vi nyter det gode liv langs den maleriske innsjøen Lago Maggiore.


Canada

Varighet: 11 dager
Pris: 29 950,– pr. person

Video placeholder image

Uberørt villmark, sjarmerende storbyer og vennlig mennesker

Hva forbinder DU med Canada? Vakker natur og villmark, og kanadagåsa? Lønnebladet som preger det røde og hvite flagget? Kanskje er det de rødkledde og karakteristiske «Mounties» som ofte sees på hesteryggen og som alltid er så vennlige i filmer? Eller ishockey, lønnesirup, Jim Carrey, skisport og Bryan Adams?

Canada refereres ofte til som den fredelige naboen i nord. På denne opplevelsesrike reisen på østkysten fra Toronto til Montreal, har vi spekket hver dag med kjente og ukjente godbiter. Vi er sikre på at du etter 11 dager vil forbinde mye, mye mer med Canada når du i fremtiden mimrer om en flott reise. Velkommen med på tur!


Har du spørsmål om kundeturene?

Ta kontakt med reiseansvarlig Birte Wereide:
E-post: birte.wereide@sr-bank.no   |   Telefon: 909 46 190