Kundeturer

I kundeturene for 2019 tar vi deg med til Sør-Europa og Øst-Asia, nærmere bestemt Albania og Makedonia eller Japan.


Kundeturer 2019 Albania Makedonia

Albania og Makedonia

Varighet: 9 dager
Pris: fra 14 950,– pr. person
Datoer: 22. april, 20. mai

Ny ekstra avgang: 21. september

4. juni og 12. september er fullbooket

Video placeholder image

Sør-Europas uoppdagede skattkammer

En reise til landene på Balkan anbefales på det varmeste. Kontrastene mellom moderne storbyer, rustikke landsbyer og Adriater-havets deilige strender er store og overraskelsene vil stå i kø. 

Albania er en stolt nasjon som har reist seg fra asken etter en periode med undertrykkelse, men det er lite ved dagens Albania som minner om de harde årene. Landet bugner av naturskjønnhet og fargerike opplevelser som garantert vil sjarmere deg. Makedonia ble i likhet med Albania en egen nasjon i 1991. Dette spesielle fjell-landet har mer enn 50 krystallklare innsjøer, og makedonerne tar godt vare på tradisjonene sine som de stolt viser fram. 

Albanere og makedonere er begge gjestfrie folkeslag, noe du vil oppleve rikelig i løpet av denne turen. Du vil kanskje også bli positivt overrasket over nivået på maten. Det er med andre ord duket for en helt spesiell reise til Europas skjulte skattkammer!


Kundeturer 2019 Japan

Japan

Varighet: 11 dager
Pris: 41 990,– pr. person
Datoer: 18. oktober
               3. november (fullbooket)

Video placeholder image

Eventyr i soloppgangens land

Bli med oss til Japan, et gåtefullt land med store kontraster. Landet i øst, kjent for effektivitet og fremgang, og en av verdens største bil- og teknologiprodusenter.

Japans historie og kultur er krydret med keisere og samuraier, storslått natur, geishaer i kimono, sushi og origami. På menyen står både millionbyen Tokyo og sykkeltur gjennom Kyoto, bading i varme kilder, og selvfølgelig nærkontakt med gjestfriheten japanerne er verdenskjente for. Bli kjent med den vennlige byen Hiroshima – et stykke japansk historie. Og i Osaka får vi smake på tradisjonsrik matkunst som få andre byer kan skilte med.

Alle fortjener en ekte, japansk dannelsesreise minst én gang i livet. Wakarimasuka.


Har du spørsmål om kundeturene?

Ta kontakt med reiseansvarlig Birte Wereide:
E-post: birte.wereide@sr-bank.no   |   Telefon: 909 46 190