Best i test-utmerkelser | Forsikring

Vårt forsikringsselskap Fremtind har fått mange topplasseringer der forsikringskunder deler erfaringer og omtaler. I tillegg har flere av våre forsikringer scoret høyt i best i test-kåringer.

dame som gir forsikringsselskapet best i test rating

Bytt.no
Norges beste skadeoppgjør

Bytt.no er Norges største nettsted for brukeromtaler og kundevurderinger innenfor personlig økonomi. Over 17.000 forsikringskunder har gitt en vurdering av sitt forsikringsselskap basert på pris, kundeservice og skadeoppgjør.

Vårt forsikringsselskap Fremtind kommer best ut på skadeoppgjør, og er i toppsjiktet  på kundeservice og kundetilfredshet, blant 19 forsikringsselskaper.

Se kundeanmeldelser på bytt.no 
(velg "Beste skadeoppgjør" i menyen)

Norsk Kundebarometer
Svært fornøyde kunder

Norsk Kundebarometer er et forskningsprosjekt ved Handelshøyskolen BI. De måler kundetilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere i ca. 30 ulike bransjer.

Vårt forsikringsselskap Fremtind har svært fornøyde kunder, i følge Norsk kundebarometer (2021). Vi scorer nok en gang høyt testen, med kategorien skadeforsikring, med 4 av 5 stjerner i testen.

Les mer om resultatene fra testen på bi.no

Best i test-utmerkelser og omtaler

Beste bilforsikring

Bytt.no kårer beste bilforsikring hver måned. Basert på verifiserte omtaler fordelt på 25 forskjellige bilforsikringer har vår bilforsikring blitt kåret til den kundene er mest fornøyde med. Vårt forsikringsselskap Fremtind er på topp i både beste skadeoppgjør og beste kundeservice. I tillegg har de Norges mest anbefalte bilforsikring.

Se topplista over bilforsikringer på bytt.no

 

Beste husforsikring

Bytt.no kårer beste husforsikring hver måned. Basert på verifiserte omtaler fordelt på 25 forskjellige husforsikringer har vår husforsikring blitt kåret til den kundene er mest fornøyde med. Vårt forsikringsselskap Fremtind er på topp i både beste skadeoppgjør og beste kundeservice.

Se topplista over husforsikringer på bytt.no

 

Beste innboforsikring

Bytt.no kårer beste innboforsikring. Basert på verifiserte omtaler fordelt på 26 forskjellige innboforsikringer har vår innboforsikring blitt kåret til den kundene er mest fornøyde med. Vårt forsikringsselskap Fremtind er på topp i både beste skadeoppgjør og beste kundeservice. I tillegg har de Norges mest anbefalte innboforsikring.

Se topplista over innboforsikringer på bytt.no

 

Beste reiseforsikring

Bytt.no kårer beste reiseforsikring. Basert på verifiserte omtaler fordelt på 22 forskjellige reiseforsikringer har vår reiseforsikring blitt kåret til den kundene er mest fornøyde med. Vårt forsikringsselskap Fremtind er på topp i både beste skadeoppgjør og beste kundeservice.

Se topplista over reiseforsikringer på bytt.no

 

Terningkast 5 i test

Norsk Familieøkonomi utfører årlig tester av reiseforsikringer. Også i årets test er Fremtind med i toppen, med terningkast 5. Det trekkes frem at vi er blant de billigste på pris både for single og familier.

Les hele testen hos Norsk Familieøkonomi

 

Blant de beste i test

Smarte Penger har testet og satt karakter på over 30 reiseforsikringer. Vi er med i toppen både på reiseforsikring for familie og reiseforsikring for single.

Les hele testen "Smarte Pengers test av reiseforsikringer"

 

Blant de beste i test av dyreforsikring

Norsk Familieøkonomi tester hvert år dyreforsikringer og i siste test fikk både hundeforsikringen og katteforsikringen vår terningkast 5. Det trekkes blant annet frem at vi har testens lengste varighet på livsforsikring, fast egenandel, ubegrenset antall videokonsultasjoner med veterinær og en veterinærforsikring som dekker alle viktige punkter.

Les hele Norsk Familieøkonomis test av dyreforsikringer: Hvem er best på dyreforsikring.

 

Norges mest anbefalte barneforsikring

Bytt.no kårer beste barneforsikring. Basert på verifiserte omtaler fordelt på 24 forskjellige barneforsikringer har vår barneforsikring blitt kåret til den kundene er mest fornøyde med. Vårt forsikringsselskap Fremtind er på topp i både beste skadeoppgjør, beste kundeservice og mest anbefalte barneforsikring.

Se topplista over barneforsikringer på bytt.no

 

Nest best av 24 barneforsikringer

I Smarte Pengers test av barneforsikringer er det satt karakterer på de fleste barneforsikringene i markedet. Vår barneforsikring topp, får andreplass av i alt 24 forskjellige barneforsikringer.

Les hele testen "Smarte Pengers test av barneforsikringer".

 

Blant de beste i test

Norsk Familieøkonomi utfører hvert år en test av barneforsikringer, og i 2021 ble barneforsikringen vår også blant de beste, med terningkast 5. Vi er blant de beste på utbetaling ved utvalgte sykdommer, utvidet hjelpestønad, dagpenger og uførepensjon. Vi er også blant få barneforsikringer som både tilbyr gratis døgnåpen helsetelefon og skolerobot ved langtidssykdom.

Les testen "Test av barneforsikring".

 

Beste båtforsikring

Bytt.no kårer beste båtforsikring. Basert på verifiserte omtaler fordelt på 24 forskjellige båtforsikringer har vår båtforsikring blitt kåret til den kundene er mest fornøyde med. Vårt forsikringsselskap Fremtind er på topp i både beste skadeoppgjør og beste kundeservice.

Se topplista over båtforsikringer på bytt.no

 

Beste hytteforsikring

Bytt.no kårer beste hytteforsikring. Basert på verifiserte omtaler fordelt på 23 forskjellige hytteforsikringer har vår hytteforsikring blitt kåret til den kundene er mest fornøyde med. Vårt forsikringsselskap Fremtind er på topp i både beste skadeoppgjør og beste kundeservice.

Se topplista over hytteforsikringer på bytt.no

 

Beste mc-/motorsykkelforsikring

Bytt.no kårer beste mc-forsikring. Basert på verifiserte omtaler fordelt på 23 forskjellige mc-forsikringer har vår mc-forsikring blitt kåret til den kundene er mest fornøyde med. Vårt forsikringsselskap Fremtind er på topp i både beste skadeoppgjør, mest anbefalte forsikringsselskap og beste kundeservice.

Se topplista over mc-forsikringer på bytt.no

 

Best på personforsikring

Ifølge verifiserte omtaler fordelt på 23 forskjellige forsikringsselskap som leverer personforsikring er vårt forsikringsselskap best på personforsikring. Vårt forsikringsselskap Fremtind er på topp i både beste skadeoppgjør, mest anbefalte forsikringsselskap og beste kundeservice.

Se topplista over personforsikringer på bytt.no