Best i test på forsikring

Vårt forsikringsselskap har blitt kåret til det beste forsikringsselskapet i flere undersøkelser. I tillegg har mange av våre forsikringer fått best i test-utmerkelser.

Norsk Kundebarometer
Mest lojale kunder

Norsk Kundebarometer er et forskningsprosjekt ved Handelshøyskolen BI. De måler kundetilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere i ca. 30 ulike bransjer.

Norsk kundebarometer kåret Fremtind til blant de beste i kategorien skadeforsikring i 2020, med 4 av 5 stjerner i testen. Vi har Norges mest lojale forsikringskunder for fjerde året på rad. 

Les mer om resultatene fra testen på bi.no

dame som gir forsikringsselskapet best i test rating

Bytt.no
Beste forsikringsselskap

Bytt.no er Norges største nettsted for brukeromtaler og kundevurderinger innen personlig økonomi. Over 13.000 forsikringskunder har gitt en vurdering av sitt forsikringsselskap basert på pris, kundeservice og skadeoppgjør.

Vårt forsikringsselskap Fremtind er i toppen på både skadeoppgjør, kundeservice og kundetilfredshet, blant 21 forsikringsselskap.

Se kundeanmeldelser på bytt.no

bil

EPSI Rating
Beste skadeoppgjør

EPSI Rating er en leverandør av uavhengige kundetilfredshetsanalyser. EPSI måler kundetilfredshet ved å intervjue tusenvis av forsikringskunder (både privat og bedrift) hvert år.

I følge EPSI er vårt forsikringsselskap Fremtind best på skadeoppgjør for både 2015, 2016, 2017 og 2018.

Les mer om målingen på epsi-norway.org

Best i test - utmerkelser

Beste bilforsikring

Bytt.no kårer beste bilforsikring hver måned. Basert på verifiserte omtaler fordelt på 25 forskjellige bilforsikringer har vår bilforsikring blitt kåret til den kundene er mest fornøyde med. Vårt forsikringsselskap Fremtind er på topp i både beste skadeoppgjør og beste kundeservice. I tillegg har de Norges mest anbefalte bilforsikring.

Se topplista over bilforsikringer på bytt.no

 

Beste husforsikring

Bytt.no kårer beste husforsikring hver måned. Basert på verifiserte omtaler fordelt på 25 forskjellige husforsikringer har vår husforsikring blitt kåret til den kundene er mest fornøyde med. Vårt forsikringsselskap Fremtind er på topp i både beste skadeoppgjør og beste kundeservice.

Se topplista over husforsikringer på bytt.no

 

Beste innboforsikring

Bytt.no kårer beste innboforsikring. Basert på verifiserte omtaler fordelt på 26 forskjellige innboforsikringer har vår innboforsikring blitt kåret til den kundene er mest fornøyde med. Vårt forsikringsselskap Fremtind er på topp i både beste skadeoppgjør og beste kundeservice. I tillegg har de Norges mest anbefalte innboforsikring.

Se topplista over innboforsikringer på bytt.no

 

Beste reiseforsikring

Bytt.no kårer beste reiseforsikring. Basert på verifiserte omtaler fordelt på 22 forskjellige reiseforsikringer har vår reiseforsikring blitt kåret til den kundene er mest fornøyde med. Vårt forsikringsselskap Fremtind er på topp i både beste skadeoppgjør og beste kundeservice.

Se topplista over reiseforsikringer på bytt.no

 

Terningkast 5 i test

Norsk Familieøkonomi utfører hvert år en test av reiseforsikringer, og også i 2018 er vi blant de beste, med terningkast 5. Vi er blant de laveste på pris og har beste vilkår på erstatning av mobiltelefon.

Les hele testen i Aftenposten: Her er de beste reiseforsikringene i sommer

 

Blant de beste i test

Smarte Penger har testet og satt karakter på over 30 reiseforsikringer. Vi er med i toppen både på reiseforsikring for single og reiseforsikring for familie.

Les hele testen "Smarte Pengers test av reiseforsikringer"

 

Blant de beste i test av dyreforsikring

Norsk Familieøkonomi tester dyreforsikringer hvert år, og i 2019 fikk både hundeforsikringen og katteforsikringen vår terningkast 5. Det trekkes blant annet frem at forsikringen har god dekning til tross for lav pris.

Les hele Norsk Familieøkonomis test av dyreforsikringer: Dette er den beste dyreforsikringen.

 

Best i test på barneforsikring

I Smarte Pengers test av barneforsikringer er det satt karakterer på de fleste barneforsikringene som er i markedet. Vår barneforsikring, "svært god" kommer best ut av i alt 23 barneforsikringer.

Les hele testen "Smarte Pengers test av barneforsikringer".

 

Norges mest anbefalte barneforsikring

Bytt.no kårer beste barneforsikring. Basert på verifiserte omtaler fordelt på 24 forskjellige barneforsikringer har vår barneforsikring blitt kåret til den kundene er mest fornøyde med. Vårt forsikringsselskap Fremtind er på topp i både beste skadeoppgjør, beste kundeservice og mest anbefalte barneforsikring.

Se topplista over barneforsikringer på bytt.no

 

Blant de beste i test

Norsk Familieøkonomi utfører hvert år en test av barneforsikringer, og i 2021 ble barneforsikringen vår også blant de beste, med terningkast 5. Vi er blant de beste på utbetaling ved utvalgte sykdommer, utvidet hjelpestønad, dagpenger og uførepensjon. Vi er også blant få barneforsikringer som både tilbyr gratis døgnåpen helsetelefon og skolerobot ved langtidssykdom.

Les testen "Test av barneforsikring".

 

Beste båtforsikring

Bytt.no kårer beste båtforsikring. Basert på verifiserte omtaler fordelt på 24 forskjellige båtforsikringer har vår båtforsikring blitt kåret til den kundene er mest fornøyde med. Vårt forsikringsselskap Fremtind er på topp i både beste skadeoppgjør og beste kundeservice.

Se topplista over båtforsikringer på bytt.no

 

Beste hytteforsikring

Bytt.no kårer beste hytteforsikring. Basert på verifiserte omtaler fordelt på 23 forskjellige hytteforsikringer har vår hytteforsikring blitt kåret til den kundene er mest fornøyde med. Vårt forsikringsselskap Fremtind er på topp i både beste skadeoppgjør og beste kundeservice.

Se topplista over hytteforsikringer på bytt.no

 

Beste mc-/motorsykkelforsikring

Bytt.no kårer beste mc-forsikring. Basert på verifiserte omtaler fordelt på 23 forskjellige mc-forsikringer har vår mc-forsikring blitt kåret til den kundene er mest fornøyde med. Vårt forsikringsselskap Fremtind er på topp i både beste skadeoppgjør, mest anbefalte forsikringsselskap og beste kundeservice.

Se topplista over mc-forsikringer på bytt.no

 

Best på personforsikring

Ifølge verifiserte omtaler fordelt på 23 forskjellige forsikringsselskap som leverer personforsikring er vårt forsikringsselskap best på personforsikring. Vårt forsikringsselskap Fremtind er på topp i både beste skadeoppgjør, mest anbefalte forsikringsselskap og beste kundeservice.

Se topplista over personforsikringer på bytt.no