Dyreforsikringer

Har du hund, katt eller hest? Da kan det lønne seg å ha en god dyreforsikring for kjæledyret ditt. Alle våre dyreforsikringer inkluderer fri bruk av FirstVet - veterinær på nett.

Hundeforsikring
Veterinærdekning hele hundens liv
Katteforsikring
Valgfri forsikringssum
Hesteforsikring
Hva hvis hesten din skader seg?

Hvorfor dyreforsikring?

I Norge finnes det ingen folketrygd for dyrene våre. Det betyr derfor at du må betale for veterinærbesøkene av egen lomme. Undersøkelse, behandling, medisiner og oppfølging kan fort komme opp i flere titalls tusen kroner, og da er det godt å ha en dyreforsikring som kan hjelpe deg med regningen. Dyreforsikringene våre kan tilpasses ditt behov og lommebok.

Mange har spart lenge for å kunne kjøpe akkurat den hunden, katten eller hesten man har ønsket seg, derfor kan også en livsforsikring på kjæledyret være greit å vurdere.
 

jente leker med hunden sin i hagen utenfor huset

Veterinær på nett

Med alle våre dyreforsikringer får du ubegrenset gratis videosamtaler med dyktige veterinærer dersom det skulle skje noe med kjæledyret ditt. Tjenesten heter FirstVet og er inkludert i alle våre dyreforsikringer samt LOfavør dyreforsikringer.

 

Blant de beste på dyreforsikring

Norsk Familieøkonomi har testet dyreforsikringer, og i siste test fikk både katte- og  hundeforsikringen vår terningkast 5. Det trekkes blant annet frem at forsikringene har god dekning til tross for lav pris.
 

Har et kjæledyr vært utsatt for uhell eller skade?


Dame som rater best i test på forsikring

Blant Norges beste på skadeoppgjør

*Tusen takk til alle våre kunder! Vi ble kundefavoritt 2022 og er samlet sett blant Norges beste på skadeoppgjør ifølge Bytt.no. Vårt forsikringsselskap Fremtind kommer best ut på både skadeoppgjør, kundeservice og kundetilfredshet for flere typer forsikringer, blant 19 forsikringsselskaper.   

Les mer om våre best i test-utmerkelser