Smartbil og Spinn er avsluttet

smartbil app ikon forsikring

Om smartbil-appen

Smartbil var en app som ga deg oversikt over hvordan du kjørte. Den utfordret deg til å bli en bedre sjåfør og ga deg poeng når du kjørte trygt.

Poengene kunne du veksle inn i gavekort hos utvalgte butikker.

Dessverre fikk vi ikke fått nok brukere til appen, og den ble lagt ned i november 2021.

Dette er ikke slutten
Vi vil fortsatt jobbe med trafikksikkerhet og hjelpe deg med å unngå skader! Vårt forsikringsselskap Fremtind jobber med nye tjenester og vi kommer tilbake med mer informasjon når dette er klart. 
 

Om Spinn-appen

Smart bilforsikring med Spinn-appen var forgjengeren til Smartbil-appen. Spinn-appen var koblet opp med en smartplugg som satt i bilen, som hentet ut kjøredata og ga deg en kjørescore. Kjørescoren ga deg rabatt på bilforsikringen.

Har du fremdeles Smartpluggen kan denne leveres til el-avfall. Informasjon om kompensasjon for trygg kjøring har du fått som melding i appen og på epost.


Spørsmål og svar

 • Hovedårsaken er at vi rett og slett ikke har klart å rekruttere nok brukere til appene. Det gjør at vi ikke har klart å påvirke skadestatistikken.

 • Nei, det betyr ikke at det er slutt på å utvikle gode tjenester. Vi vil jobbe videre med smarte forsikringer med utgangspunkt i andre tilgjengelig data. Vi legger ned disse appene fordi det er for få brukere til å forsvare ressursene som kreves for å utvikle og drifte dem.

 • Det betyr at du etter 14. desember 2021 ikke kan tjene nye poeng eller ta ut poeng i appen Smartbil. Som takk for følge, og ditt bidrag til økt trafikksikkerhet, får du 10.000 ekstra poeng i  tillegg til de poengene du allerede har opptjent. Vi gjør det enkelt for deg, og veksler dine poeng inn i et universelt gavekort du kan bruke i en rekke butikker. Gavekortet fra GoGift sender vi deg på e-post rundt 16. desember, og dette varer i tre år. 

  I tillegg vil begge apper, både Spinn og Smartbil, bli fjernet fra App Store og Google Play.

 • Du må ikke gjøre noe, men husk at du ikke kan samle poeng i appen etter 14. desember i år.  Vi gjør det enkelt for deg, og veksler dine poeng inn i et universelt gavekort du kan bruke i en rekke butikker. Dette får du tilsendt rundt 16.desember, og gavekortet varer i tre år. 

  Om du fortsatt har smartpluggen til Spinn i bilen bør ta denne ut, og levere den på elektrisk avfall. 

  Vi anbefaler deg å slette appen(e) fra din telefon.  

 • Vi gjør det enkelt for deg, og veksler dine poeng inn i et universelt gavekort du kan bruke i en rekke butikker. Dette får du tilsendt rundt 16. desember, og gavekortet varer i tre år. Etter 14. desember kan du ikke tjene nye poeng eller ta ut poeng i appen. 

  For deg som fortsatt bruker Spinn/har Spinn aktivt, skal du ha fått dine fordeler på forrige hovedforfall – samt allerede mottatt ekstra poeng om du har gått fra Spinn til appen Smartbil.

 • Har du ikke fått epost eller har du problemer med gavekort, så kan du ta direkte kontakt med GoGift via via telefon 22 33 05 00 eller e-post: kundeservice@gogift.no

 • Vi har anonymisert alle dine kjøredata, og sammenstilt dette med kjøredata fra alle de andre brukerne. Det vil ikke være mulig å identifisere deg og hvordan du har kjørt i våre samlede data.

Tjenestene ble levert av Fremtind Forsikring

{ "EMAIL_FIELD_ERROR": "Skriv inn en gyldig e-postadresse.", "CHECKBOX_ERROR": "", "CHECKBOX_GROUP_ERROR": "Velg minst et av alternativene", "DROPDOWN_ERROR": "Gjør et valg i nedtrekkslisten.", "DATE_TO_FROM_ERROR": "Ugyldig dato (eksempel på gyldig dato 31.12.2016).", "RADIO_ERROR": "Velg et alternativ.", "POSTAL_CODE_ERROR": "Skriv inn et gyldig postnummer (4 siffer).", "TEXT_FIELD_ERROR": "Feltet må fylles ut.", "TEXT_FIELD_CONTENTS_ERROR": "Ugyldig verdi.", "ACCOUNT_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig kontonummer (11 siffer).", "ORGANISATION_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig organisasjonsnummer (9 siffer).", "SSN_ERROR": "Skriv inn et gyldig fødselsnummer (11 siffer).", "PHONE_ERROR": "Skriv inn et gyldig telefonnummer (8 siffer).", "MOBILE_PHONE_NO_ERROR": "Skriv inn et gyldig norsk mobilnummer (8 siffer)", "SEARCH_ALLE": "Alle", "MORE_INFO": "Vis mer informasjon", "RESULT_TYPE_BANK": "Bankkontor", "RESULT_TYPE_ADVISOR": "Rådgiver", "VIEW_IN_MAP": "Vis i kart", "BEFORE_COUNT_TEXT": "Du har", "AFTER_COUNT_TEXT": "oppgave som venter på deg", "AFTER_COUNT_TEXT_PLURAL": "oppgaver som venter på deg", "MINE_OPPGAVER_LINK_TEXT": "Sjekk mine oppgaver", "MINE_OPPGAVER_CLOSE_TEXT": "Ikke nå", "MINE_OPPGAVER_COUNT_TEXT": "en", "FORM_ERROR_LABEL":"Feil i skjema ", "FORM_SUCCESS_LABEL":"Takk for din henvendelse", "TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR":"TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR", "TEXTAREA_FIELD_LENGTH_ERROR":"Maks 2000 tegn", "NUMBER_ERROR": "Du kan kun skrive inn tall.", "SEC_BLOCKER_DROPDOWN_DEFAULT": "Velg land", "GLOBAL_SEARCH_NO_RESULT_TEXT": "Ingen treff på", "GLOBAL_SEARCH_FACET_LABEL": "Vis treff for", "MODAL_CLOSE": "Lukk", "SEND_TO_BANK_BEFORE_INFO_TEXT": "Vil du komme rett til", "SEND_TO_BANK_AFTER_INFO_TEXT": "neste gang?", "SEND_TO_BANK_NEXT_BUTTON_TEXT": "Ja, husk banken min", "SEND_TO_BANK_CANCEL_BUTTON_TEXT": "Nei, ikke nå", "SEND_TO_BANK_NEXT_DISCLAMER_TEXT": "For at du skal slippe å velge bank hver gang, bruker vi funksjonelle informasjonskapsler som lagrer hvordan du bruker nettsidene og hvilke innstillinger du har gjort." }