Hvorfor velge SpareBank 1 SR-Bank?

Du fortjener en bank du kan stole på. Som du vet vil være der. Som fikser det du trenger hjelp til – når du trenger det. 

God research er viktig i jakten på den banken som passer deg best. For å hjelpe deg på veien har samlet noen av grunnene til at vi mener at du vil trives hos oss.

Vi gjør hverdagsøkonomi enkelt ...

Med mobilbanken vår får du full oversikt over økonomien. Her har du hele banken i lomma, og kan gjøre det aller meste uansett hvor du er.

Lurer du på hvor pengene blir av, hvor mange strømmetjenester du abonnerer på for øyeblikket eller hvor mye du kommer til å få i pensjon? Svarene på alt dette finner du i mobilbanken. 

… og de vanskelige tingene enklere å takle

Livet vil innimellom by på utfordringer. Da er det godt å ha noen å prate med og som kan hjelpe deg med å se løsninger.

For oss er det viktig at du har et sted å gå hvis for eksempel skulle oppleve et samlivsbrudd eller det å miste jobben. Derfor har vi kontorer du kan besøke fra Bergen i vest til Oslo i øst. 

Vi er her.

Du får tak i oss hele døgnet, hele året. Vi er her på chat, telefon og kontor når du trenger noen å snakke bank med. 

Vi hører deg.

Når du kontakter oss skal du bli møtt av en rådgiver som ser deg i din situasjon, og som lytter til det du har å si. 

Vi fikser det!

Vi vil at du skal ha det bra. Derfor strekker vi oss langt for å hjelpe deg med det du trenger. 

Din allierte i det grønne skiftet

Det nytter ikke bare å prate om hvordan vi skal prioritere bærekraft – det er handling som teller. Derfor har vi tydelige og klare bærekraftsmål.

Vi  har vi også et eget team som jobber med bærekraft. Dette er folk som skal gi enda mer kraft til bærekraftinitiativene våre og gjøre at vi stiller enda sterkere som din allierte i det grønne skiftet.

Se også: Bærekraft i SpareBank 1 SR-Bank

 

En del av lokalmiljøet

Vi bryr oss om lokalsamfunnet vi er en del av. For deg betyr det at vi er en aktiv sponsor der du bor for å skape trivsel og gode oppvekstmiljø, i tillegg til at vi har flere initiativ som bidrar til utvikling, glede og vekst for både folk og bedrifter.

Sparebankstiftelsen SR-Bank er også noe vi er stolte av. Siden starten i 2012 har stiftelsen gitt 4161 gaver på til sammen 544 millioner kroner.

Se også: Vårt samfunnsengasjement

Klar til å ta steget? 

Synes du dette høres bra ut? Så bra! Vi tror du vil like å ha oss som bank. Det er bare å ta kontakt med oss dersom du vil høre med om hva vi kan gjøre for akkurat deg. Er du klar for å starte prosessen med bankbytte? Det er faktisk enklere enn du tror.