Lån til ATV og snøscooter

Skal du kjøpe deg et motorkjøretøy? Hos oss kan du få lån til både firhjulinger og beltekjøretøy.

Du får raskt svar og gode betingelser.
Du kan låne opptil 80 % av kjøpesummen.
Vi tar sikkerhet i motorkjøretøyet.

Priser og vilkår

Fra 4,35 %
  • Lån inntil 90 % av kjøpesummen
  • Inntil 10 år nedbetalingstid
  • Kjøretøyet kan ikke være eldre enn 12 år før lånet er nedbetalt

Priseksempel: 150 000,- over 5 år, nominell rente 4.35%, effektiv rente 6,38%, totalt 172 274,-


Er du medlem i et LO-forbund?


Klar til kjøp med finansieringsbevis

Vil du være klar til å kjøpe ATV/snøscooter når du har funnet det du leter etter? Skaff deg et finansieringsbevis, så vet du hvor mye du har å rutte med.

Verdt å vite

Det er smart at du alltid betaler ned på lånet i takt med verdifallet på ATV eller snøscooter, slik at du ikke sitter med restgjeld den dagen du skal selge. 

Du får svar på timen. Lånet signerer du med med BankID. Har du lyst til å snakke med en rådgiver kan du ringe oss, chatte eller komme innom et av våre kontor. 

Har selger gjeld på ATV-en eller snøscooteren, blir denne slettet før du overtar.

Før du kjøper 

  • Kjøper du privat bør du sjekke heftelser i Brønnøysundregistrene, og tegne kontrakt. For ATV finner du forslag til kontrakt hos Forbrukerrådet.
  • Du kan også sjekke hva omregistreringsavgiften vil komme på. Merk at ATV selges både som traktor og som motorsykkel. Som traktor (sorte skilt) har de ikke omregistreringsavgift, det har de derimot som motorsykkel (hvite skilt). Snøscooter, som kalles beltemotorsykkel i omregistreringssammenheng, har omregistreringsavgift. 

Betalingsforsikring gir trygghet for deg og familien

Uforutsette og vanskelige livssituasjoner kan ramme oss alle. Slike situasjoner kan gjøre det krevende å betjene billånet. Betalingsforsikring dekker det månedlige terminbeløpet dersom du skulle bli permittert, arbeidsledig eller fullt sykemeldt. Lånet innfris ved kritisk sykdom eller død. Les mer og kjøp betalingsforsikring her.


Ekstra nedbetaling?

Det kan være smart å betale ned ekstra på lånet ditt. Her kan du enkelt betale inn ekstra, eller innfri hele lånet.


Forsikre kjøretøyet

Du kan også forsikre ATV og snøscooter hos oss. Da har du full oversikt over både lån og forsikring i din nettbank og mobilbank. Samler du alle forsikringene dine hos oss kan du få inntil 20 % rabatt.


Tips til deg som skal kjøpe ATV eller snøscooter

Se Statens vegvesen sine nettsider for informasjon om sikker kjøring med snøscooter. På Trygg Trafikk finner du informasjon om kjøring med ATV.