Bil, ikon

Billån

Har du funnet bilen du ønsker deg? Her kan du sjekke hva et billån vil koste og få raskt svar på lånesøknaden.

 • Du får raskt svar og gode betingelser.
 • Du kan låne hele kjøpesummen til en god pris.
 • Nedbetalingstid og månedsbeløp tilpasses deg.

Priser og vilkår

Fra 3,95 %
 • Lån inntil 100 % av kjøpesummen
 • Inntil 10 år nedbetalingstid
 • Bilen kan ikke være eldre enn 15 år før lånet er nedbetalt

Priseksempel: 150.000 over 5 år, nominell rente 4,35%, effektiv rente 6,38%. Totalt 172.274,-


Er du medlem i et LO-forbund?

Kaskofritt billån

Hos oss får du billån på dagen uten krav om kaskoforsikring. Trygt, enkelt og fleksibelt. Kaskofritt billån passer best for deg som skal kjøpe en litt eldre bruktbil.

Fordeler med kaskofritt billån

 • Inntil 100 % finansiering.
 • Inntil 5 års nedbetalingstid.
 • Sikkerhet i bilen.
 • Lån fra 30.000-100.000 kroner.
Grønt billån

Grønt billån er et tilbud for deg som skal kjøpe elbil eller bil med lavt CO2-utslipp. Velger du lavere utslipp, gir vi deg lavere rente.

 • Bilen må ha lavere Co2 utslipp enn 130 gr Co2 pr km, eller gå på strøm, biodiesel eller biograss.
 • Lån fra 50.000 kroner.
 • Inntil 100 % finansiering. 
 • Inntil 10 års nedbetalingstid.
 • Betalingsforsikring.
 • Alder på bil og lånets løpetid må ikke overstige 15 år. 

 


Verdt å vite

Det er smart at du alltid betaler ned på lånet i takt med verdifallet på bilen, slik at du ikke sitter igjen med lån på bilen den dagen du skal selge.

Du kan finne ut hvor mye du kan låne på forhånd, så er du klar når bilen du ønsker deg dukker opp. Har du funnet drømmebilen allerede, kan du enkelt søke om lån i mobil- eller nettbanken. Lånet signerer du med BankID. Har du lyst til å snakke med en rådgiver kan du ringe oss, chatte eller komme innom et av våre kontor.

Har selger gjeld på bilen, blir dette slettet før bilen er din.


Ekstra nedbetaling?

Du kan når som helst nedbetale ekstra på lånet. Det er viktig at du oppgir riktig referanse ved overføring til lånekontoen. Ta kontakt med oss slik at vi får gitt deg riktig informasjon og avtalt endring i nedbetalingsplanen. Klar til kjøp med finansieringsbevis

Vil du være klar til å kjøpe når drømmebilen dukker opp? Skaff deg et finansieringsbevis, så vet du hvor mye du har å rutte med. 


Viktig når du skal kjøpe bil

Tenk gjennom hvilken bil du faktisk trenger og hvor mye lån du har råd til. Er du usikker, hjelper vi deg gjerne.


Betalingsforsikring - sikrer deg og din familie

Uforutsette og vanskelige livssituasjoner kan ramme oss alle. Slike situasjoner kan gjøre det krevende å betjene billånet. Forsikret billån dekker det månedlig terminbeløpet dersom du skulle bli permittert, arbeidsledig eller fullt sykemeldt. Lånet innfris i sin helhet ved kritisk sykdom eller død. Betalingsforsikring kjøper du samtidig som du søker om billån, eller du kan søke her 


Lån til eldre bil?

Et kaskofritt billån kan passe for deg som skal kjøpe en litt eldre eller rimelig bruktbil mellom 30.000 - 100.000 kroner. 

Dette lånet krever ikke kaskoforsikring, noe som betyr at du kan spare penger ved å velge en rimeligere forsikring. Bilen må likevel ha ansvarsforsikring, men denne forsikringen dekker ikke skader på din egen bil i ulykker hvor du er ansvarlig for skaden. Dette betyr at du må vurdere forsikring ut ifra din økonomiske situasjon og om du kan betale lånet hvis du skulle være uheldig å vrake bilen.

Vi kan hjelpe deg å vurdere hvilken bilforsikring som passer deg når du tar et kaskofritt billån.


Verdt å vite om billån

Nedbetalingstid

Vi gir inntil 10 års nedbetalingstid på et billån, men det er lurt å passe på at billånet ikke er høyere enn det bilen er verdt. Dette kan være greit å tenke gjennom når du bestemmer hvor lang tid du skal bruke på å betale tilbake lånet.

Heftelser

Har selger gjeld på bilen kalles det heftelser. Med et eget billån sørger vi for at gjelden blir slettet og selgeren får det som blir igjen. Øker du boliglånet for å kjøpe bil må du selv passe på at selger betaler det han skylder.

Egenkapital

Du kan søke om billån til hele kjøpesummen, men har du egne midler i form av innbyttebil eller egenkapital gir dette lavere rente.

Har du bil, må du også ha bilforsikring

Med bilforsikring hos oss får du markedets raskeste bonusopptjening.


Hva lurer andre på?