Campingvogn, ikon

Lån til campingvogn og bobil

Er feriedrømmen "hytte på hjul"? Søk lån hos oss, og gjør deg klar til å nyte campinglivet. 

Du får raskt svar og gode betingelser.
Lån inntil 100 % av kjøpesummen.
Få sikkerhet for lånet i campingvogna eller bobilen.

Priser og vilkår

Fra 4,35 %
  • Lån inntil 100 % av kjøpesummen
  • Inntil 10 år nedbetalingstid
  • Det du kjøper bør ikke være mer enn 15 år før lånet er nedbetalt

Priseksempel: Kr. 150.000,- over 5 år. Nom rente 4,35%, effektiv 6,38% Totalt: 172.274.-


Er du medlem i et LO-forbund?


Klar til kjøp med finansieringsbevis

Har du ikke funnet campingvogna eller bobilen du ønsker å kjøpe ennå? Skaff deg et finansieringsbevis, så vet du hvor mye du har å rutte med.

Verdt å vite

Vi anbefaler at du alltid nedbetaler lånet i takt med verdifallet på campingvogna eller bobilen slik at du ikke sitter med restgjeld den dagen du skal selge. Hos oss får du inntil 10 års nedbetalingstid, men alder på det du kjøper og løpetiden på lånet bør ikke overstige totalt 15 år.

Lånet signerer du med BankID. Har du lyst til å snakke med en rådgiver kan du ringe oss, chatte eller komme innom et av våre kontor. Vi sjekker alltid at det ikke finnes heftelser på det du skal kjøpe før vi utbetaler noe til selger. Skulle det være heftelser sørger vi også for at disse blir innfridd.

Før du kjøper

Betalingsforsikring gir trygghet for deg og familien

Uforutsette og vanskelige livssituasjoner kan ramme oss alle. Slike situasjoner kan gjøre det krevende å betjene lånet. Betalingsforsikring dekker det månedlige terminbeløpet dersom du skulle bli permittert, arbeidsledig eller fullt sykemeldt. Lånet innfris ved kritisk sykdom eller død. Les mer og kjøp betalingsforsikring her.

Ta opp eget lån eller øke boliglånet?

Selv om du har ledig sikkerhet i bolig, vil det for de fleste være lurt med eget lån til campingvogn eller bobil. Renteforskjellen er mindre enn mange tror, og du sparer ledig sikkerhet i boligen til andre formål.

Dame på tur med bil og campingvogn. Illustrasjon.

Campingvognforsikring

Skaffer du deg campingvogn, anbefaler vi at du forsikrer den. Med forsikring hos oss, er du godt dekket dersom noe skulle skje. 


Hva lurer andre på?