Parkeringsskade

Har du fått parkeringsskade da bilen sto på parkeringsplassen? Du kan i det minste trøste deg over at du slipper bonustap dersom du bruker bilforsikringen.

glad dame i bil med bilforsikring som dekker parkeringsskade uten bonustap

Parkeringsskade uten bonustap

Vi vet selv hvor kjedelig det er å komme til parkeringsplassen og se at noen for eksempel har kjørt borti og ødelagt sidespeilet på bilen uten å legge igjen lapp i ruta.

En liten trøst hvis du har toppkasko og bilen din er under 6 år, er at du slipper å miste bonus for skader andre påfører din bil. Det er ingen bonustap uansett størrelsen på skaden, men du må kjenne til tid og sted for hvor skaden skjedde.

Dette gjelder også for toppkasko på bobil.

Dersom du selv er skyld i skaden er bonustapet på 10 %.

Egenandel ved parkeringsskade

Uansett hvem som har skyld i skaden må du betale egenandel dersom du bruker forsikringen.

Standard egenandel er 6.000 kroner, men du kan ha valgt en annen egenandel da du kjøpte forsikringen. Du kan se hva du må betale i egenandel ved skade, ved å logge inn i mine forsikringer, mobilbanken eller nettbanken.

Lønner det seg å fikse selv?

Er det en liten skade kan være greit å sjekke om det lønner seg å reparere skaden selv, da du må betale egenandel per hendelse ved bruk av forsikringen. Som kunde får du 15 % rabatt på reparasjon av småskader hos MPS Bilskade.


flamme ikon illustrerer skade

Har du fått skade mens bilen sto parkert på parkeringsplassen?

Dame som rater best i test på forsikring

Blant Norges beste på skadeoppgjør

*Tusen takk til alle våre kunder! Vi ble kundefavoritt 2023 og er samlet sett blant Norges beste på skadeoppgjør ifølge Bytt.no. Vårt forsikringsselskap Fremtind kommer best ut på både skadeoppgjør, kundeservice og kundetilfredshet for en rekke forsikringer, blant 21 andre forsikringsselskap.   

Les om våre best i test-utmerkelser