Leasing og bilforsikring

Skal du lease en bil må du også kjøpe egen bilforsikringen.

Leasing med bilforsikring

Bilforsikring er ikke inkludert når du leaser en bil, med mindre det er en spesiell avtale. Du må derfor ordne med bilforsikring selv. 

Når leasingavtalen er ferdig må vi få beskjed om dette så vi kan si opp bilforsikringen din. Får vi beskjed på et senere tidspunkt enn da bilen ble levert tilbake, kan du få refundert det forsikringsbeløpet som er betalt inn for perioden etter innleveringen, men vi kan ikke tilbakebetale trafikkforsikringsavgiften.

Hvis du kjøper ut bilen fra leasingavtalen må du også kjøpe ny bilforsikring. Du beholder opparbeidet bonus.
 

Gjelder også leasing av bobil og elbil.


Totalskade på leasingbil

Hvis bilen din din skulle bli totalskadet vil vi dekke det gjenværende beløpet av innskuddet sett opp mot leasingperiodens varighet.

Eks: Du betaler et innskudd på 60.000 kr for en bil som leases over 3 år. Etter 1 år blir bilen totalskadet. Da vil du få utbetalt 40.000 kr (som er gjenværende verdi av innskuddet).


Bil inkl. forsikring, service og dekk

Ønsker du å "lease" en bil som inkluderer forsikring, service, dekkskift? 
Snart kan du abonnere på bil! Det er en helt ny og enkel måte å ha bil på. Bilabonnementet er rimelig, fleksibelt og du slipper overraskende verkstedsregninger.
 

Har du hatt skade på bilen?


Dame som rater best i test på forsikring

Best i test på kundelojalitet, kundeservice og skadeoppgjør

Tusen takk til alle våre kunder! I følge Norsk kundebarometer (2020) er vårt forsikringsselskap Fremtind nok en gang blant de beste i kategorien skadeforsikring, med 4 av 5 stjerner i testen. Vi har de mest lojale forsikringskundene for fjerde året på rad. Vi har også Norges beste kundeservice og skadeoppgjør i følge Bytt.no. Les mer om våre best i test-utmerkelser

Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no