Vipps vaffelsalg

Vipps - så tar du betalt på 17. mai

Det blir ikke 17. mai uten is og pølse! For mange kiosker, skoler, lag og foreninger er dette en av årets viktigste utsalgsdager. Med Vipps på laget er du klar for å ta betalt på nasjonaldagen.

Det er ikke lenger nok å stå klar med rumpetaske og pengeskrin for å ta betalt i kiosken på 17. mai. Noen kommer fortsatt med kontanter i lomma eller bunadvesken, men de fleste forventer nå at de kan betale for isen, pølsa og brusen med mobilen. I fjor tok mange i bruk betalingsløsninger fra Vipps med stor suksess, og både økte omsetningen og fikk flere fornøyde kunder som ville støtte lokale aktører på nasjonaldagen. Og det blir jo ikke feiring uten å spise en krone-is eller to!

Du kan både velge mellom den enkleste løsningen med et eget Vippsnummer, eller VippsGo som presenterer din meny i Vipps.

Vippsnummer: Enkel betaling

Vippsnummer er den løsningen de fleste lokale 17.mai-arrangement velger. Det er nesten som å vippse en venn, forskjellen er bare at kunden vippser til et Vippsnummer for å betale for et kjøp. Dette nummeret får du tildelt når du har gjennomført bestilling. Hvis Vippsnummer er løsningen for dere, registrerer du bedriften her for å få satt opp et eget for utsalgsstedet. Prosessen kan gjøres på nett, helt på egenhånd Når avtalen er signert av dere og verifisert av oss er det bare å ta i bruk Vippsnummer for å ta betalt, og kundene dine får kjøpt raskt og enkelt uten kontanter.

VippsGo: Egen kioskmeny eller fleksibel løsning – valget er ditt!

Mange arrangement på 17. mai gjennomføres av steder som ikke har en «fast» butikk eller utsalgssted, eller av noen som setter opp en liten kiosk for utsalg akkurat denne dagen. Trenger dere litt mer funksjonalitet enn Vippsnummer, er VippsGO et godt alternativ. Fordelen med VippsGO er at løsningen er utrolig fleksibel, og det er superenkelt å endre meny og utvalg fra hver gang dere har et arrangement. På nestearrangement kan VippsGO skreddersys for akkurat det som selges da. Det er rett og slett som en liten butikk inne i Vipps-appen, der du setter opp en egen meny. Kunden kan også forhåndsbetale, og så hente ut varen fra kiosken. Og går brusen unna i rekordfart og kassene plutselig står tomme, markerer dere kjapt at nå er det faktisk utsolgt.

Det er også mulig å ha valgfritt beløp inne som en egen menylinje, slik at dere kan selge varer uten å sette en fast pris. Høres VippsGO ut som en smart idé for 17. mai, bestiller du VippsGo her.

Få budskapet ut

Sprittusjer og plakater er også viktig for å få ut informasjon om priser og meny. Tar dere i bruk betalingsløsninger fra Vipps er det også mulig å få eget markedsmateriell, og skreddersy egne plakater. Det gjøres enkelt her!

Vær ute i tide

For skoler som vil bruke Vipps på 17. mai er det viktig å huske at avtalene må være signert før dere kan bruke løsningen. Hvis skolen selv skal ha en avtale er det kommunen eller fylkeskommunen som må signere avtalen, avhengig av om det er en barne- eller ungdomsskole, eller videregående. For arrangement i regi av FAU må dere aller først ha et eget organisasjonsnummer, det registreres gjennom Brønnøysundregistrene. Dette organisasjonsnummeret bruker dere da for å bestille Vipps. Husk også at FAU må stå som eier av kontonummeret som registreres. Med organisasjonsnummer og kontonummer registrert på samme eier er det du trenger på plass for 17. mai-feiring med mindre kontanter.

Vipps så har du betalingen på plass før skjorta må strykes og bunadsskoene pusses!

{ "EMAIL_FIELD_ERROR": "Skriv inn en gyldig e-postadresse.", "CHECKBOX_ERROR": "", "CHECKBOX_GROUP_ERROR": "Velg minst et av alternativene", "DROPDOWN_ERROR": "Gjør et valg i nedtrekkslisten.", "DATE_TO_FROM_ERROR": "Ugyldig dato (eksempel på gyldig dato 31.12.2016).", "RADIO_ERROR": "Velg et alternativ.", "POSTAL_CODE_ERROR": "Skriv inn et gyldig postnummer (4 siffer).", "TEXT_FIELD_ERROR": "Feltet må fylles ut.", "TEXT_FIELD_CONTENTS_ERROR": "Ugyldig verdi.", "ACCOUNT_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig kontonummer (11 siffer).", "ORGANISATION_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig organisasjonsnummer (9 siffer).", "SSN_ERROR": "Skriv inn et gyldig fødselsnummer (11 siffer).", "PHONE_ERROR": "Skriv inn et gyldig telefonnummer (8 siffer).", "MOBILE_PHONE_NO_ERROR": "Skriv inn et gyldig norsk mobilnummer (8 siffer)", "SEARCH_ALLE": "Alle", "MORE_INFO": "Vis mer informasjon", "RESULT_TYPE_BANK": "Bankkontor", "RESULT_TYPE_ADVISOR": "Rådgiver", "VIEW_IN_MAP": "Vis i kart", "BEFORE_COUNT_TEXT": "Du har", "AFTER_COUNT_TEXT": "oppgave som venter på deg", "AFTER_COUNT_TEXT_PLURAL": "oppgaver som venter på deg", "MINE_OPPGAVER_LINK_TEXT": "Sjekk mine oppgaver", "MINE_OPPGAVER_CLOSE_TEXT": "Ikke nå", "MINE_OPPGAVER_COUNT_TEXT": "en", "FORM_ERROR_LABEL":"Feil i skjema ", "FORM_SUCCESS_LABEL":"Takk for din henvendelse", "TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR":"TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR", "TEXTAREA_FIELD_LENGTH_ERROR":"Maks 2000 tegn", "NUMBER_ERROR": "Du kan kun skrive inn tall.", "SEC_BLOCKER_DROPDOWN_DEFAULT": "Velg land", "GLOBAL_SEARCH_NO_RESULT_TEXT": "Ingen treff på", "GLOBAL_SEARCH_FACET_LABEL": "Vis treff for", "MODAL_CLOSE": "Lukk", "SEND_TO_BANK_BEFORE_INFO_TEXT": "Vil du komme rett til", "SEND_TO_BANK_AFTER_INFO_TEXT": "neste gang?", "SEND_TO_BANK_NEXT_BUTTON_TEXT": "Ja, husk banken min", "SEND_TO_BANK_CANCEL_BUTTON_TEXT": "Nei, ikke nå", "SEND_TO_BANK_NEXT_DISCLAMER_TEXT": "For at du skal slippe å velge bank hver gang, bruker vi funksjonelle informasjonskapsler som lagrer hvordan du bruker nettsidene og hvilke innstillinger du har gjort." }