Jobb og karriereÅ jobbe i SpareBank 1 Sørøst-Norge betyr

Spennende utfordringer i en moderne bank med ambisjoner
Et godt fagmiljø som gir støtte, utviklingsmuligheter og motivasjon
Konkurransedyktige betingelser

 • Ledige stillinger: Din søknad går inn i en planlagt rekrutteringsprosess. Nøyaktig hvordan prosessen vil fortone seg, avhenger av hvilken type stilling du søker. Alle søknader vil bli grundig vurdert opp mot kriteriene som er satt opp for å fylle stillingen.

  Deretter vil aktuelle kandidater få invitasjon til ett eller flere intervjuer. Normalt benytter vi også ulike tester i rekrutteringsprosessen.

 • Kompetanseutvikling og god opplæring er viktig for å lykkes og trives i en jobb i SpareBank 1 Sørøst-Norge. Personlig utvikling for våre medarbeidere er viktig for oss.

  Når vi ansetter mennesker, foretar vi en investering. En investering der vi får en ansatt som bidrar til at konsernet kan utvikle seg, nå sine mål, fortsatt engasjere seg og sørge for vekst i samfunnet vi er en del av.

  Som ansatt får du avkastning av denne investeringen gjennom muligheten til å utvikle deg gjennom kurs, samarbeid med kunnskapsrike og kompetente kolleger og utfordrende arbeidsoppgaver.

 • Vi vet at våre medarbeidere er mennesker med engasjement, interesser, familie og venner som de bruker tid på utenfor arbeidstiden.

  Vi tenker helhetlig på våre medarbeidere, og med det mener vi det livet de lever, hele døgnet. Derfor vil du oppleve en arbeidsgiver som både ønsker og forstår at det finnes noe mer i livet enn bare arbeid.

  Hos oss får du mange fordeler som gode forsikringsordninger og gunstige lånebetingelser.

  Fysisk trening er noe vi alle kan engasjere oss i, uavhengig av våre individuelle forutsetninger og egenskaper. Fysisk trening og fysiske prestasjoner har svært mange likhetstrekk med våre daglige prestasjoner i jobbsituasjonen. 

  Medarbeidere i god form presterer også bedre i jobbsituasjon. Trener vi sammen med arbeidskollegaer får vi enda en dimensjon, nemlig teamutvikling. Derfor gir vi støtte til trening.

   

   

   

 • Vi er alltid på jakt etter mennesker med ambisjoner, med et ønske om å lære og utvikle seg selv.

   

  Vi søker personer som kan være gode representanter for bedriften, og som har en adferd som oppfattes som tillitsvekkende, ærlig og redelig - i henhold til de lover og regler som gjelder i samfunnet. Aktuelle kandidater har normalt høyskole- eller universitetsutdanning.
   

  Har du ambisjoner og ønske om å utvikle deg faglig og personlig, kan du være den vi ønsker å ha med på laget!

 • Konsernet ønsker å vokse betydelig fram mot år 2025 og tilbyr i forlengelsen av dette gode muligheter for karriere for de rette personer.

 • Som nyutdannet vet vi det kan være vanskelig å være jobbsøker. Hva forventer arbeidsgiver? Krever vi erfaring? Mange slike spørsmål melder seg, og ikke alle er det lett å få svar på!

   

  Vi søker hele tiden personer som vil noe og har egne mål. Konsernet satser på vilje, kompetanse og engasjement.