Ikon, pengesekk

Forbrukslån

Noen ganger er det helt greit å ta opp et forbrukslån. Kanskje har du noen uforutsette utgifter du må ta deg av? Da kan et kortsiktig lån fra banken din være et trygt valg.

Ekstra penger som du trenger – fra noen som kjenner deg
En av markedets beste renter
Har du flere smålån kan det lønne seg å samle de her

Renter og vilkår

Fra 6,90 %
  • For kunder over 23 år
  • Lån inntil 200.000 kroner
  • Inntil 5 års nedbetalingstid


Renten på ditt forbrukslån vil bli mellom 6,90 % og 15,90 %. Renten du får vil være basert på din økonomi. Gjennomsnittsrenten til våre kunder er 12,40 %.

Priseksempel: 100.000,- over 5 år: nominell rente 12,40 %, effektiv rente 15,14 %. Totalt 140.161,-.


Hvem passer forbrukslån for?

Forbrukslån kan være en god løsning hvis du trenger litt ekstra penger i en kortere periode. Det kan være å fikse noe i huset, reparere en skade på bilen eller samle flere smålån under ett. Vi anbefaler ikke at du tar opp forbrukslån om du tenker å bruke pengene til dagligdagse ting som matvarer eller faste regninger. Da er kanskje en økonomisk gjennomgang med en bankrådgiver tingen?

For å ta opp forbrukslån må du ha fast inntekt og orden i økonomien. Du
skal vite at renta er høyere enn på andre lån, og at det blir dyrt om du bruker
lang tid på nedbetalingen.

Hverdagen er best uten økonomiske bekymringer. Derfor kan du være trygg på at når du søker om forbrukslån i banken din så får du ikke mer lån enn det økonomien din tåler.


Refinansiere forbruksgjeld?

Har du flere forbrukslån eller kredittkortgjeld kan det lønne seg å samle disse. Det gir færre gebyrer og bedre oversikt. 

Du ser også lånet ditt i nettbanken og mobilbanken, og får da full oversikt over hvor mye du skylder.

Les mer her

Betalingsforsikring - sikrer deg og din familie

Uforutsette og vanskelige livssituasjoner kan gjøre det krevende å betjene forbrukslånet. Forsikret forbrukslån dekker det månedlig terminbeløpet dersom du skulle bli permittert, arbeidsledig eller fullt sykemeldt.  

Les mer og søk her


Ekstra nedbetaling?

Det kan være smart å betale ned ekstra på forbrukslånet ditt. Her kan du enkelt betale inn ekstra, eller innfri hele lånet.


Dyrere enn andre typer lån

Visste du at forbrukslån har høyere rente enn for eksempel boliglån? Det er fordi lånet er «usikret», og du trenger ikke sikkerhet i bolig eller andre ting du eier.

La oss si at bilen din må repareres for 35.000 kroner. Et lån med 12,40 % rente og nedbetaling over 2 år, vil til sammen koste 42.458 kroner – altså 7.458 kroner mer enn den egentlige summen.

Er du usikker på om forbrukslån er det rette for deg? Ikke nøl med å spørre om råd. Sammen finner vi en løsning som passer akkurat deg.

 Har du spørsmål angående lån, kontakt oss på chat nede til høyre.