LOfavør depositumslån

Skal du ut på leiemarkedet, må du regne med å betale depositum. Synes du det er mye penger å legge ut, kan du låne dem av oss. 

Du kan låne inntil 40 000 kroner.
Inntil fem års nedbetaling.
Du kan låne uten sikkerhet.

Hva er depositumslån?

Depositumslån er et lån der pengene går til å betale depositum til utleier. Du trenger ikke ha sikkerhet i fast eiendom eller bil for lånet, men vi gjør kredittvurdering og en sjekk på at du ikke har noen purringer eller betalingsanmerkninger.


Renter og betingelser

  • Fra 10,9 % nominell rente
  • Fra 12,06 % effektiv rente
  • Du har fylt 18 år, er kunde i SpareBank 1 og medlem i et LO-forbund
  • Du kan låne inntil 3 måneders leie eller maks 40.000 kroner
  • Du betaler ned lånet innen 5 år eller før

Priseksempel: Låner du 40.000 over 5 år koster lånet 12.713 kr med effektiv rente 12.06 % (nominell 10,9 %). Du betaler totalt 52.713 kr.

Lånet leveres av SpareBank 1 Kreditt


Slik går du frem


Depositum og depositumskonto

Depositumet er en økonomisk sikkerhet for utleier i tilfelle noe skulle skje med leiligheten utover vanlig slitasje. Du skal ikke betale mer i depositum enn seks måneders husleie.

Pengene settes på en sperret depositumskonto som du og utleier oppretter sammen i nettbanken. Når du sier opp leieavtalen betaler utleier depositumet tilbake til deg uten fradrag, hvis alt er i orden med leiligheten.


Drømmer du om eget krypinn en dag? 

Start med sparing til egenkapital hvis du ikke allerede er i gang. Er du under 34 år, lønner det seg å spare i BSU som både gir god rente og skattefradrag. BSU-konto oppretter du enkelt selv i nettbanken, og du kan spare inntil 300.000 kroner. Sammenlign priser

Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no