Forsikringer for ferien

Skal du dra på hytta, besøke gode venner, leie ut, eller drømmer du om å oppleve nye steder? Husk å sjekke forsikringene dine før ferien.

Bilferie med egen bil

Skal du bruke din egen bil i ferien er det godt å vite at alle kaskoforsikringene våre for både bil og bobil har veihjelp inkludert.

Ønsker du leiebil hvis det skjer noe med bilen og den må på verksted, er dette inkludert i toppkasko-dekningen og en valgfri tilleggsdekning i kasko-dekningen.
 

Bilferie med leiebil

Skal du leie bil er det alltid bilforsikringen til utleieselskapet som gjelder. Du kan derimot ende opp med en regning på egenandelen dersom det skulle skje noe. Har du reiseforsikring betaler vi egenandelen for deg dersom det skulle skje noe.

Reiseforsikring og Norgesreise

Reiseforsikringen gjelder ikke bare for utenlandsreiser. Den gjelder så fort du går ut døra, uansett om du skal besøke bestemor, handle på butikken eller dra på hytta. Blir du for eksempel frastjålet noe, utsatt for en ulykkesskade, må avbestille transport eller arrangement, krasjer leiebilen osv. er du dekket.

Les: Hva dekker reiseforsikringen?

Skal du leie ut?

Huset eller hytta
Både husforsikringen og hytteforsikringen vår har en egen tilleggsdekning for utleie. Les mer her

Bobil, campingvogn eller båten
Ønsker du å leie ut bobilen, campingvogna eller båten er du dekket på samme måte som før uten at du trenger å kjøpe tilleggsforsikring. Gjelder ved privat utleie i inntil 2 måneder per år.

Feriegaranti

Våre kasko- og toppkaskoforsikringer på båt, bobil og campingvogn har feriegaranti. Hvis du skulle være uheldig å få skade på båten, bobilen eller campingvogna etter påbegynt ferie, erstattes utgifter til leiebåt, leiebil og alternativ overnatting med opptil kr 1500 kroner per dag i inntil 14 dager.