par ved frokostbord

KUNDEFORDEL

Treningsprogram
med fysioterapeut

Det er ikke alltid lett å ta vare på egen helse, men nå ønsker vi å gjøre det enklere. Kom i bedre form og forebygg muskel- og skjelettplager, med tilpasset treningsprogram fra fysioterapeut.

Gratis kartlegging av den fysiske helsen din
Få et interaktivt treningsprogram skreddersydd til deg
Oppfølging over video og chat, med en personlig fysioterapeut

Steg 1:

Gratis digital kartlegging av fysisk helse

Har du forsikring* hos oss, kan du kartlegge din fysiske helse ved å svare på spørsmål knyttet til helsen din. Kartleggeren er utarbeidet av Fremtind i samarbeid med Dr.Dropin av autorisert helsepersonell, og baserer seg på forskning på forebygging og behandling av fysiske helseutfordringer.

På bakgrunn av svarene du gir, får du råd om hva du kan gjøre for å bedre helsen sin. Resultatene fra kartleggingen får du i en utdypende rapport. Ta gjerne bare kartleggeren, men faglig oppfølging gir som regel bedre resultat. 

*Gjelder for deg som har en individuell forsikring.

Dr.Dropin AS og SpareBank 1/Fremtind utveksler ingen informasjon eller helseopplysninger om deg.

Steg 2:

Videokonsultasjon med fysioterapeut og treningsprogram

Enten du har tatt kartleggeren eller ikke, kan du som har personforsikring* hos oss få gratis videokonsultasjon med en fysioterapeut. Etter samtalen lager fysioterapeuten et skreddersydd, digitalt treningsprogram til deg, i Dr.Dropins treningsapp. Du får personlig veiledning og kan chatte med fysioterapeut underveis. Denne tjenesten kan du teste ut gratis i 30 dager.

*Gjelder deg med livsforsikring, uføreforsikring, kritisk sykdom eller helseforsikring.

Tjenesten blir levert av Dr.Dropin AS. Dr.Dropin AS og SpareBank 1/Fremtind utveksler ingen informasjon eller helseopplysninger om deg.

videolege
lege

Steg 3:

Fysioterapeuten i lomma

Hvis du ønsker å fortsette å trene og ha kontakt med fysioterapeuten for å få en best mulig utvikling, kan du fortsette abonnementet på Dr.Dropins treningsapp med 55 % rabatt.

Treningsappen gir deg tilgang til:

  • Skreddersydd treningsprogram, som kan justeres underveis
  • Chat med fysioterapeuten din
  • Inntil to videokonsultasjoner i måneden
  • Personlig veiledning og oppfølging

 

For å få rabatten på treningsappen må du ha personforsikring hos oss (livsforsikring, uføreforsikring, kritisk sykdom eller helseforsikring).

Treningsappen blir levert av Dr.Dropin AS. Dr.Dropin AS og SpareBank 1/Fremtind utveksler ingen informasjon eller helseopplysninger om deg.


Hvorfor tilbyr dere meg dette?

Det er viktig å holde seg i form, og det positive er at selv moderat, daglig fysisk aktivitet i bare 30 minutter kan gi stor effekt på helsen vår. Gjør vi i tillegg noen styrkeøvelser, kan vi forebygge muskel- og skjelettplager. Selv om det ikke er mye som skal til, trenger mange av oss hjelp til å trene regelmessig. Med Dr.Dropins treningsopplegg har du fysioterapeuten lett tilgjengelig og et skreddersydd opplegg – og kan trene når og der det passer best for deg.   

Personvern og helseopplysninger

Du skal være trygg på at helseopplysningene dine aldri kan brukes mot deg. Både vi i SpareBank 1/Fremtind og Dr.Dropin tar personvern seriøst. Vi utveksler derfor heller ikke helseformasjon om deg. Helse- og personopplysninger behandles av Dr.Dropin under deres personvernerklæring. 

av1 robot i klasserom med klassekamerat