Jobbe i sparebank 1 Nordvest

Jobb og karriere

 

Vil du være med og gjøre en forskjell?

Vi vet at gode kundeopplevelser skapes av dyktige folk. I dag blir bankene utfordret av nye aktører, og må være superdyktige på å effektivisere egne prosesser og arbeidsoppgaver, samtidig som vi forenkler kundenes hverdag. Det betyr at vi må utvikle oss og tenke nytt.

Vi leter nå etter talenter som forstår folk, kunder og endringene i tiden. Da kan du være med og ta en aktiv rolle med å posisjonere SpareBank 1 Nordmøre som lokalbank i en digital tid.

Dersom du har solide kunnskaper innen ditt fagfelt - og er nysgjerrig og smidig - da kan du være den som bidrar til at vi vinner kampen om fremtidens kunder.

Vi ser etter deg som har:

  • En god forretningsforståelse og finanshustankegang
  • Inngående kunnskap om digitale trender, konkurrenter og endring i kundeatferd
  • En god samfunns- og markedsforståelseEt strategisk perspektiv, og er nysgjerrig og endringsorientert
  • Erfaring med å drive fram innovasjonspro

Hva kan du jobbe med hos oss?

  • Å knytte teknologi opp mot forretningsmessige mål
  • Forenkle kundens hverdag og skape gode brukeropplevelser
  • Aktivt drive organisasjonen videre for å sikre digitalisering, innovasjon og utvikling
  • Sørge for at strategiske målbilder innen digitalisering og innovasjon blir realisert
  • Å være en aktiv pådriver for å tilfredsstille konsernets lønnsomhetsmål og initiere nye lønnsomme løsninger

Høres dette ut som spennende arbeidsoppgaver? Da kan vi tilby et faglig stimulerende miljø med korte beslutningsveier. Du blir en del av et fellesskap med høy kompetanse og gode muligheter for utvikling. Vi tilbyr engasjerte kolleger og alt du trenger av goder for å trives hverdagen. Vi har dessuten et sterkt samfunnsengasjement og er en aktiv støttespiller i hele Møre og Romsdal. Vi er den lokale forskjellen og bryr oss om utvikling av samfunnet vi er en del av.

Ønsker du å vite mer?

Kathrine Gjestad
Direktør organisasjon og utvikling
Ring 454 53 845
{ "EMAIL_FIELD_ERROR": "Skriv inn en gyldig e-postadresse.", "CHECKBOX_ERROR": "", "CHECKBOX_GROUP_ERROR": "Velg minst et av alternativene", "DROPDOWN_ERROR": "Gjør et valg i nedtrekkslisten.", "DATE_TO_FROM_ERROR": "Ugyldig dato (eksempel på gyldig dato 31.12.2016).", "RADIO_ERROR": "Velg et alternativ.", "POSTAL_CODE_ERROR": "Skriv inn et gyldig postnummer (4 siffer).", "TEXT_FIELD_ERROR": "Feltet må fylles ut.", "TEXT_FIELD_CONTENTS_ERROR": "Ugyldig verdi.", "ACCOUNT_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig kontonummer (11 siffer).", "ORGANISATION_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig organisasjonsnummer (9 siffer).", "SSN_ERROR": "Skriv inn et gyldig fødselsnummer (11 siffer).", "PHONE_ERROR": "Skriv inn et gyldig telefonnummer (8 siffer).", "MOBILE_PHONE_NO_ERROR": "Skriv inn et gyldig norsk mobilnummer (8 siffer)", "SEARCH_ALLE": "Alle", "MORE_INFO": "Vis mer informasjon", "RESULT_TYPE_BANK": "Bankkontor", "RESULT_TYPE_ADVISOR": "Rådgiver", "VIEW_IN_MAP": "Vis i kart", "BEFORE_COUNT_TEXT": "Du har", "AFTER_COUNT_TEXT": "oppgave som venter på deg", "AFTER_COUNT_TEXT_PLURAL": "oppgaver som venter på deg", "MINE_OPPGAVER_LINK_TEXT": "Sjekk mine oppgaver", "MINE_OPPGAVER_CLOSE_TEXT": "Ikke nå", "MINE_OPPGAVER_COUNT_TEXT": "en", "FORM_ERROR_LABEL":"Feil i skjema ", "FORM_SUCCESS_LABEL":"Takk for din henvendelse", "TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR":"TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR", "TEXTAREA_FIELD_LENGTH_ERROR":"Maks 2000 tegn", "NUMBER_ERROR": "Du kan kun skrive inn tall.", "SEC_BLOCKER_DROPDOWN_DEFAULT": "Velg land", "GLOBAL_SEARCH_NO_RESULT_TEXT": "Ingen treff på", "GLOBAL_SEARCH_FACET_LABEL": "Vis treff for", "MODAL_CLOSE": "Lukk", "SEND_TO_BANK_BEFORE_INFO_TEXT": "Vil du komme rett til", "SEND_TO_BANK_AFTER_INFO_TEXT": "neste gang?", "SEND_TO_BANK_NEXT_BUTTON_TEXT": "Ja, husk banken min", "SEND_TO_BANK_CANCEL_BUTTON_TEXT": "Nei, ikke nå", "SEND_TO_BANK_NEXT_DISCLAMER_TEXT": "For at du skal slippe å velge bank hver gang, bruker vi funksjonelle informasjonskapsler som lagrer hvordan du bruker nettsidene og hvilke innstillinger du har gjort." }