Avdragsfrihet

Er du permittert eller har mistet inntekten på grunn av koronakrisen? Nå kan du søke om å utsette avdragene på lånene dine, slik at du i en periode bare betaler renter og omkostninger. Vi har fjernet gebyret for å få avdragsutsettelse.

Boliglån

  • For deg som er permittert eller har mistet inntekten som følge av koronakrisen
  • Få tre måneders avdragsfrihet på boliglånet. 
  • Mer kan gis ved individuell gjennomgang. 

Vær obs på at det kan være litt ventetid på svar grunnet stor pågang i disse dager. Søknader fra permitterte og de som har mistet inntekten prioriteres.

Priseksempel: 

Billån og forbrukslån

  • For deg som er permittert eller har mistet inntekten som følge av koronakrisen
  • Få inntil tre måneder avdragsfrihet på bil- eller forbrukslånet. 
  • Mer kan gis ved individuell gjennomgang.

Send e-post med følgende; begrunnelse om hvorfor du trenger avdragsfrihet og kontraktsnummer. Det har seks siffer og du finner det i mobilbanken eller nettbanken.

((E-post sendes til privat@sb1finans.no))

Bil- og forbrukslån leveres av  
Billån priseksempel 3 mnd. avdragsfrihet: Nom. rente 3,95 %. Eff. rente 6,09 %. 150.000 kr o/5 år, kostnad 24.921 kr, totalt 174.921 kr.
Forbrukslån priseksempel ${products.forbrukslan.avdragsfrihet_priseksempel}

kredittkort

Kredittkort

  • For deg som er permittert eller har mistet inntekten som følge av koronakrisen
  • Gjelder kun kort utstedt fra SpareBank 1 Kredittkort
  • Få betalingsfri måned, nedbetalingsplan eller refinansiering, avhengig av din situasjon

Blir det vanskelig å betale din månedlige kredittkortregning, kan du ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg.

Priseksempel ved utsatt betaling: Effektiv rente 23,9 %, 15.000 kr, o/12 mnd, kredittkostnad 1.518 kr. Samlet kredittbeløp 16.518 kr.

Verdt  å vite om avdragsfrihet

Når den avdragsfrie perioden er over, øker summen på de månedlige innbetalingene. Du beholder da den samme nedbetalingstiden som før. Kontakt oss hvis du vil forlenge nedbetalingstiden i stedet, så ordner vi det.


Trenger du å snakke med oss?

Er du rammet av permitteringer eller andre forhold i forbindelse med koronaviruset? Vi har flere løsninger som kan hjelpe deg i en vanskelig økonomisk situasjon. Disse kan inkludere både bedrifts- og privatøkonomisk rådgivning, avdragsfrihet på lån og andre tiltak i en periode.

Vi er med på dugnaden for å unngå smitte, og har derfor våre møter på telefon og video. Ta kontakt med rådgiveren din eller kundesenteret vårt for en prat. 

Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen senere!

Kjekt å vite under koronakrisen

Her finner du mye nyttig informasjon rundt korona. Enten det gjelder reiser til utsatte områder, uro på børsen, tiltak vi gjør ovenfor bedrifter og kunder, kommentarer fra konsernledelsen, eller hvordan du kan komme i kontakt med oss.