LOfavør boliglån

Skal du kjøpe hus eller leilighet, pusse opp eller flytte boliglånet ditt? Som medlem i et LO-forbund får du lavere rente hos oss.

LOfavør Boliglån 34+ inntil 75 % fra 5,49 % (5,66 % eff.)

Trenger du å låne inntil 75 % av boligens verdi er dette boliglånet for deg.

LOfavør Boliglån 34+ inntil 50 % rente fra 5,39 % (5,56 % eff.)

Dette passer deg som har betalt ned en del. Du får lån med knallgod rente på inntil 50 % av verdien på boligen.

Renter og betingelser

  • Fra 5,39 % nominell rente
  • Fra 5,56 % effektiv rente
  • Lån opp til 50 % av kjøpesummen
  • Med ekstra sikkerhet kan du låne hele kjøpesummen

Priseksempel: Låner du 4 millioner over 25 år koster lånet kr. 3.288.207,- og du betaler totalt kr. 7.306.207,- Effektiv rente er 5,56 %.


Boliglånskalkulator | LOfavør 

Lurer du på hvor mye du kan låne, eller hvor mye lånet vil koste? Prøv lånekalkulatoren nedenfor for å få et prisestimat. For å få et nøyaktig lånetilbud må du søke om boliglån. Det er gratis og helt uforpliktende.

Priseksempel: Låner du 3 millioner over 25 år koster lånet kr 2.439.496,- og du betaler totalt kr. 5.457.496,- Effektiv rente er 5,52 %. Priseksemplet gjelder LOfavør boliglån ung.

LOfavør – mer enn bare billigere lån

Som medlem i et LO-forbund, gir fordelsprogrammet LOfavør deg mer for pengene. Blant annet får du knallgod rente på billån og rabatt på forsikringer. Norges beste innboforsikring er også inkludert i medlemskapet.

Alt om boligkjøpsprosessen

Å kjøpe bolig er en stor avgjørelse, og det kan være mye å sette seg inn i. Her finner du det du trenger for å være godt rustet på boligreisen – fra første visning til kontrakter og lånepapirer er signert.

radgiver-kontor

Lurer du på noe om boliglån?

Har du spørsmål om boliglån og trenger å snakke med noen som har peiling? Da er det bare å kontakte oss. Våre rådgivere er klare til å hjelpe. 

Vanlige spørsmål om boliglån


Sammenlign priser

Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no