Refinansiering av boliglån

Å refinansiere betyr å gjøre endringer på lånet ditt. Det kan være å flytte boliglån fra en annen bank, øke ditt lån i banken, eller få lavere rente.


Når du ønsker å låne mer

Noen ganger har du gjerne behov for å låne mer penger av banken, for eksempel hvis du trenger lån til oppussing eller andre investeringer på boligen og sparepengene ikke strekker til. Det kan da være fornuftig å øke boliglånet ditt fremfor å ta opp et annet lån med høyere rente.


Har du spørsmål angående lån, kontakt oss på chat nede til høyre.

Vurderer du å flytte boliglån fra en annen bank?

Har du boliglån i en annen bank, men er ikke helt fornøyd med betingelsene dine? Da kan du få tilbud på lån hos oss, og se om du kan få en lavere rente og bedre betingelser ved å flytte ditt boliglån hit. Lånesøknaden er helt uforpliktende.

Hva er boligen verdt?

Skal du refinansiere, bør det settes et estimat på hva boligen din er verdt i dag, siden det i stor grad er boligens verdi som legger grunnlaget for lånet ditt. Banken kan gi deg et estimat, men ønsker du en mer nøyaktig verdivurdering kan det være lurt å kontakte en eiendomsmegler for å ta en titt på boligen.


Sjekk om du kan få en lavere rente

Refinansiering av boliglånet kan gi deg en lavere rente og bedre betingelser, blant annet hvis belåningsgraden har blitt lavere i forhold til verdien på boligen. Dette avhenger også av hvordan lånedetaljene ser ut i dag, men det kan være verdt å kontakte banken dersom:

  • Boligen har steget mye i verdi siden du først tok opp lånet
  • Du har betalt ned en god del på boliglånet ditt
  • Du har flere lån som du ønsker å slå sammen til ett

Har du betalt ned veldig mye på boligen, kan du også vurdere et flexilån, dette gir deg en låneramme på opp til 60 % av boligens verdi som du kan bruke som du vil.Priser og vilkår

Fra 1,89 %
  • Du kan låne inntil 85 % av boligens verdi
  • Maksimal nedbetalingstid er 30 år
  • Fra 1,89 % på førstehjemslån*

Eff 2,08%, 2 mill o/30år, kost 683 116 kr, tot 2 683 116 kr
*Nominell. rente 1.89%, effektiv. rente 1.98%, 2 mill o/30 år, kostnad: 647 231,- totalt: 2 647 231,-Sammenlign priser

Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no