Jobb hos SpareBank 1 Forvaltning

Vi går på jobb hver dag med ett oppdrag: Å øke sparingen i samfunnet

SpareBank 1 Forvaltning er et nytt selskap, som vokser raskt og setter seg høye mål. Nå er vi på jakt etter flere dyktige medarbeidere som vil bidra til å få nordmenn til å spare mer enn noen gang tidligere.

Vil du bli en del av laget?

SpareBank 1 Forvaltning - hvem er vi?

"Vi er et konsern i vekst – og nå er vi på jakt etter flere dyktige medarbeidere"

Sunva Coll Mossige, direktør for økonomi og organisasjon i SpareBank 1 Forvaltning

Hvem er vi?

SpareBank 1 Forvaltning består av 122 medarbeidere i Oslo, Tromsø, Trondheim, Stavanger, Sverige og Finland. Vi forvalter til sammen ca. 145 milliarder kroner i langsiktige sparepenger på vegne av våre kunder.

I arbeidshverdagen løser vi komplekse utfordringer gjennom samarbeid med kollegaer, og våre distributører i SpareBank 1-alliansen. Med oss på laget har vi også et av Norges fremste tech-miljøer i SpareBank 1 Utvikling.

Vårt oppdrag

Det har aldri vært viktigere å spare enn i dag – fordi vi blir flere, lever lenger og velferdssystemet er under press. Til tross for prisstigning, strømkrise og økende renter har nordmenns ønske om å spare aldri vært større. Vi skal hjelpe dem med å lykkes.

Sammen har vi det gøy på jobb, mens vi kompromissløst tar kundens perspektiv i arbeidet. Vi har kun ett felles mål for øyet – å øke sparingen i samfunnet.

Vil du bli en del av laget, og bidra til at vi leverer på vårt oppdrag?

Nå har vi i SpareBank 1 Forvaltning følgende stillinger ledige:

I tillegg har SpareBank 1 Utvikling en ledig stilling, som vil samarbeide tett med oss:

Du finner alle ledige stillinger hos SpareBank 1 her.