person med reisekoffert handler på taxfree på flyplassen

KUNDEFORDEL

Reise SMS

Har du helårs reiseforsikring hos oss kan du få SMS når du kommer til et nytt land, med påminnelse om hva du skal gjøre, og hvor du kan få hjelp. Døgnet rundt, i hele verden.

Gir deg påminnelse om hvor du tar kontakt for hjelp ved sykdom/ulykke.
Du mottar SMS i det du ankommer en nytt land.
Skru av/på Reise SMS som du selv ønsker.

Hvordan fungerer Reise SMS?

Dette er samme type tjeneste som mobiloperatøren din bruker, når du får SMS fra blant annet Telenor og Telia i det du kommer til et nytt land. Vi vil ikke kunne følge med på hvor du er, men bruker en ekstern tjeneste som sender informasjon på SMS til norske sim-kort som er i utlandet. Der mottar du SMS med informasjon om hva du skal gjøre og hvor du skal ta kontakt, ved f.eks. ulykke eller sykdom.

Tjenesten er helt gratis, men er begrenset til de mest besøkte reisedestinasjonene. Du aktiverer Reise SMS når du kjøper reiseforsikring eller ved å logge inn til din reiseforsikring i «Mine forsikringer».

Vi hjelper deg der du er

Vår alarmsentral samarbeider med godkjente leger og sykehus over hele verden, og kan hjelpe deg der du er – med både stort og smått. Ring +47 22 96 50 45 (du kan jo lagre det på mobilen før du drar). 

Hvis du blir utsatt for tyveri, forsinket bagasje eller andre hendelser, kan du melde skade på vanlig måte.

Dame med koffert og reiseforsikring klar for reise

Spørsmål og svar

Personvern

Praktisk informasjon

Det er vårt forsikringsselskap Fremtind som leverer forsikringene du har hos oss, og det er også Fremtind som leverer Reise SMS til våre kunder.