Prosjektfinansiering

Prosjektmegling

Prosjektmegling krever spesialkompetanse. Som utbygger skal du ha faglig bistand før byggestart, markedsføring, gjennomføring av visninger, kontraktskriving og oppgjør. Våre prosjektmeglere har god kompetanse og lang erfaring.

Med vår lange erfaring og kompetanse gir vi faglig bistand fra tegnebrettet og gjennom hele prosessen.
Vi skreddersyr både markedsplan og salgsmateriell sammen med utbygger.
Vi følger prosjektet sammen med utbygger fra A til Å.

Eiendomsmegler 1 Lillehammer og Gudbrandsdal har samtlige funksjoner i eget hus, inkludert oppgjør. For oss er hvert prosjekt unikt. Vi skreddersyr en komplett
markedsplan og utarbeider salgsmateriell spesielt tilpasset prosjektet. EiendomsMegler 1 legger vekt på at både utbygger og kjøper skal få svar på alle spørsmål de måtte ha underveis, slik at alle parter føler seg trygge.


For hvert prosjekt etablerer vi et team med en optimal sammensetning av våre faglige ressurser. Vi tilrettelegger alle oppdrag slik at vi har tilstrekkelig kapasitet til å utføre oppgavene til avtalt tid. Under oppdragsperioden holder vi nær kontakt med oppdragsgiver og utbygger, og våre engasjerte meglere og vår faglige kompetanse gjør oss til en trygg kundeveileder. I tillegg yter vi en meget god service og tilgjengelighet både for utbygger og boligkjøpere. Vi er en fleksibel organisasjon som raskt kan tilpasse oss kundepågang og høy aktivitet i boligprosjektene.

Eiendomsmegler 1 Lillehammer og Gudbrandsdal har samtlige funksjoner i eget hus, inkludert oppgjør. For oss er hvert prosjekt unikt.
Vi skreddersyr en komplett markedsplan og utarbeider salgsmateriell spesielt tilpasset prosjektet. Ved å utforme korrekt og god markedsføring er vi trygge på at alle våre kjøpere vil finne seg godt til rette med alle forventninger innfridd i sin nye bolig.

Sammen kan vi legge et godt grunnlag for et vellykket prosjekt med gode løsninger og boliger tilpasset dagens marked – så jo tidligere vi er inne i prosessen, jo bedre er det.


EiendomsMegler 1 Lillehammer og Gudbrandsdal

Brita Hagen
Eiendomsmegler MNEF
Tlf. 974 29 392
Torill Sneve
Eiendomsmegler MNEF
922 69 027