Info

Til konfirmanten, Fra Lokalbanken

I løpet av mai sender Lokalbanken ut en pengegave til alle kunder i konfirmasjonsalder. Vi ønsker alle konfirmanter gratulerer med den store markeringen, og håper gaven kommer godt med.  

Konfirmasjonstiden er her

Mange er allerede i gang med å stryke skjortene og pusse søljene i de tusen hjem på Helgeland.  

Konfirmasjonstiden på Helgeland er en fin tid, hvor unge helgelendinger blir ønsket velkommen inn i de voksnes rekker. Og selv om dagen har en symbolsk verdi først og fremst, så er det ikke til å skyve under en stol at penger er en stor del av det. Kanskje fordi mange unge konfirmanter sparer til noe. 

Og om det er el-sparkesykkel, ny data eller kanskje en fondskonto, ønsker Lokalbanken å bidra.  

I mai sender vi derfor ut en liten gave og oppmerksomhet til alle kunder som konfirmerer seg i 2022 (dvs. de som er kunde i banken og født i 2007). Pengegaven er på 300 kroner, og vil bli delt ut i løpet av mai.  

Spørsmål om gaven

Om kalenderen viser juni og du enda ikke har fått pengegaven fra oss, må du gjerne kontakte oss. Husk at pengene deles kun ut til de som er født i 2007, og som er kunde hos oss.  

Vi sender ut pengene innen utgangen av mai.  

Konfirmasjonstiden er en viktig tid for unge helgelendinger, og som Lokalbanken ønsker vi å bidra til feiringen. Vi håper pengegaven kommer godt med videre inn i voksenlivet.  

Vi sender ut 300 kroner til alle kunder født i 2007.