LOfavør depositumslån

Skal du ut på leiemarkedet, må du regne med å betale depositum. Synes du det er mye penger å legge ut, kan du låne dem av oss. 

Du kan låne inntil 40 000 kroner.
Inntil fem års nedbetaling.
Du kan låne uten sikkerhet.

Ønsker du å søke om LOfavør depositumslån?
Kontakt oss på 75 11 90 00, eller start en chat med oss. 


Hva er depositumslån?

Depositumslån er et lån der pengene går til å betale depositum til utleier. Du trenger ikke ha sikkerhet i fast eiendom eller bil for lånet, men vi gjør kredittvurdering og en sjekk på at du ikke har noen purringer eller betalingsanmerkninger.


Renter og betingelser

10,9 %
  • Du har fylt 18 år, er kunde i SpareBank 1 og medlem i et LO-forbund
  • Du kan låne inntil 3 måneders leie eller maks 40.000 kroner
  • Du betaler ned lånet innen 5 år eller før

Priseksempel: Låner du 40.000 over 5 år koster lånet 12.713 kr med effektiv rente 12.06 % (nominell 10,9 %). Du betaler totalt 52.713 kr.

Lånet leveres av SpareBank 1 Kreditt


Slik går du frem


Depositum og depositumskonto

Depositumet er en økonomisk sikkerhet for utleier i tilfelle noe skulle skje med leiligheten utover vanlig slitasje. Du skal ikke betale mer i depositum enn seks måneders husleie.

Pengene settes på en sperret depositumskonto som du og utleier oppretter sammen i nettbanken. Når du sier opp leieavtalen betaler utleier depositumet tilbake til deg uten fradrag, hvis alt er i orden med leiligheten.


Drømmer du om eget krypinn en dag? 

Start med sparing til egenkapital hvis du ikke allerede er i gang. Er du under 34 år, lønner det seg å spare i BSU som både gir god rente og skattefradrag. BSU-konto oppretter du enkelt selv i nettbanken, og du kan spare inntil 300.000 kroner. Sammenlign priser

Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no