Privat

Ungt entreprenørskap (UE)

Har du startet en Elevbedrift, Ungdomsbedrift eller Studentbedrift? Vi oppfatter ungdom som en verdifull ressurs og samarbeider med Ungt Entreprenørskap (UE) Viken og Innlandet. For å lykkes i næringslivet er det viktig å ha god økonomisk oversikt. 

Les mer

Gavefond

Hvert år gir vi deler av overskuddet vårt til lokale formål. Denne høsten må det søkes gjennom Sparebankstiftelsen SpareBank 1 Modum – og høstens søknadsrunde nærmer seg 😊

Kjenner du noen som jobber for å gjøre en forskjell for lokalsamfunnet? Minn dem på at de kan søke vårt gavefond, nå gjennom vår stiftelse.

Link til søknadsskjema vil åpne 1.oktober 2021.

For oss betyr det å være sparebank å gi tilbake til lokalsamfunnet.

Kjære kunde

Vikersund og Hokksund har åpent mellom kl. 10.00 og 14.00 mandag til fredag, men avtale gjerne møte med oss på forhånd. Vi kan også gjøre avtaler utover ordinær åpningstid

For å bidra til å begrense smitten av koronaviruset er vår dør ved vårt kontor i Åmot og Drammen stengt for drop-in besøk.

Ikke nøl med å kontakte oss om du lurer på noe eller er bekymret. Du kan ringe oss på 915 02270, chatte med oss her på nettsidene eller melde oss på Facebook.

Trenger du møte med rådgiver anbefaler vi at vi ringes eller prates på video for å hindre smitte. Du kan booke et møte her.

 

Eier du fond?

Har bedriften din kontanter som skulle vært satt inn i banken?

På grunn av nye retningslinjer og krav for kontantinnskudd er det innført eget  innskuddskort som må benyttes til dette.

Les mer her

Våre selvbetjente områder:

Fra klokken 06.00 til 23.00 ALLE dager (Gjelder våre kontorer i Vikersund og Åmot) Her kan du også sette inn og ta ut penger.
Kundesenter, chat og telefon:
Telefon (+47) 91502270 fra klokken 07.00 til 24.00 alle dager

Her finner du alle våre kontorer

Svindlere på ferde - pass på!

Akkurat nå pågår det forsøk på ulik type svindel så vær på vakt og ikke trykk på lenker du er usikker på!

Nye sikkerhetskrav ved netthandel

Fra 31. desember 2020 kom det krav om såkalt sterk kundeautentisering når du skal betale med kort ved netthandel. Du må ha BankID for å handle på nett, og betalinger til nettbutikker som ikke er klargjort for de nye reglene kan bli avvist.

Juridisk førstehjelp

Sammen med advokatfirmaet Legalis hjelper vi deg med typiske juridiske problemstillinger og gir deg gode råd. 

Bli kunde hos oss

Du får nettbank med en gang, og kan åpne alle de kontoene du vil

Flytt konto fra annen bank

Overfør konti fra andre banker til SpareBank 1 Modum

Informasjon om koronaviruset

På grunn av svært stor pågang på telefon, oppfordrer vi alle til å lese informasjonen på våre nettsider før du kontakter oss angående dette.

Les mer her

SpareBank 1 Modum tilbyr avdragsfrihet og setter ned renta. 

Vi utvider mulighetene for å søke avdragsfrihet på lånet til de av våre kunder som får økonomiske utfordringer knyttet til koronaviruset. Les mer


Sammenlign priser

Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no