Lån til motorsykkel

Frihetsfølelsen er ikke langt unna. Søk lån hos oss, så kan motorsykkeldrømmen gå i oppfyllelse.

Har du god nok inntekt, kan du låne hele kjøpesummen.
Vi tar sikkerhet for lånet kun i motorsykkelen.
Du kan samle lån og forsikring hos oss for å få bedre oversikt.

Priser og vilkår

Fra 4,45 %
  • Lån inntil 100 % av kjøpesummen
  • Inntil 10 år nedbetalingstid
  • Motorsykkelen kan ikke være eldre enn 15 år før lånet er nedbetalt

Lånet leveres av vår samarbeidspartner SpareBank 1 Finans Midt-Norge
Priseksempel: Effektiv rente 6,70 %, 150.000 kr over 5 år, kostnad 26.298 kr, totalt 176.298 kr.

Er du medlem i et LO-forbund?

Klar til kjøp med finansieringsbevis

Vil du være klar til å kjøpe når drømmemotorsykkelen dukker opp? Skaff deg et finansieringsbevis, så vet du hvor mye du har å rutte med.

Verdt å vite

Det er smart at du alltid betaler ned på lånet i takt med verdifallet på motorsykkel, slik at du ikke sitter med restgjeld den dagen du skal selge.

Du kan beregne pris og søke om lån i dag. Da vil du få svar på e-post, og hvis du bestemmer deg for å ta opp lånet signerer du papirene med BankID. Har du lyst til å snakke med en rådgiver kan du ringe oss, chatte eller komme innom et av våre kontor.

Betalingsforsikring gir trygghet for deg og familien

Uforutsette hendelser kan ramme oss alle, og gjøre det vanskelig å betale motorsykkellånet. Med betalingsforsikring dekkes de månedlige lånekostnadene hvis du blir minst 50 % sykemeldt, arbeidsledig eller permittert i mer enn 30 dager. Lånet nedbetales ved alvorlig sykdom eller dødsfall. 


Eget MC-lån eller øke boliglånet?

Har du en bolig som er verdt mer enn du har i lån, kan du vurdere å øke boliglånet for å kjøpe motorsykkel. For de fleste vil det være smart å benytte motorsykkelen som sikkerhet, og du sparer ledig sikkerhet i boligen til andre viktige formål.

Nedbetaling

Et MC-lån reduseres i takt med at motorsykkelen blir mindre verdt. Øker du huslånet for å kjøpe motorsykkel, er det smart å betale inn litt ekstra hver måned. Hvorfor? Huslånet er kanskje på 20 eller 30 år. Det er lenge å betale på en motorsykkel.

Heftelser

Har selger gjeld på motorsykkelen kalles dette heftelser. Med et MC-lån gjøres gjelda opp, og selgeren får det som blir igjen. Øker du huslånet for å kjøpe motorsykkel, må du selv passe på at selger betaler det han skylder.
 

Svartid

Med MC-lån får du svar på timen. Vil du øke boliglånet for å kjøpe motorsykkel kan det også gå raskt, men det kan ta noe lengre tid dersom noen har kausjonert for lånet eller du har flere eiendommer som sikkerhet for boliglånet.
 

Rente

Har du ledig sikkerhet i boligen din kan det gi deg bedre rente enn om bare motorsykkelen er sikkerhet for lånet. Hva som lønner seg kommer an på hvor mye du skal låne.
 

 

Husk å forsikre motorsykkelen

Du kan også forsikre motorsykkelen hos oss. Da har du full oversikt over både lån og forsikring i mobilbank og nettbank. Samler du forsikringene dine hos oss kan du få inntil 20 % rabatt.

Noen typer motorsykler er mer utsatt for skader enn andre. Det påvirker forsikringsprisen. Før du handler kan det være smart å sjekke hva motorsykkelen du er interessert i koster å forsikre.


Ekstra nedbetaling?

Det kan være smart å betale ned ekstra på motorsykkel-lånet ditt. Her kan du enkelt betale inn ekstra, eller innfri hele lånet.


Sammenlign priser

Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no