Forskuttering av dagpenger

Permittert, eller mistet inntekten på grunn av koronakrisen? Da kan du søke om forskudd på dagpenger.

Ung dame ved havet

Hvorfor forskuttering av dagpenger?

I tida framover vil det bli økt ventetid på behandling av søknader og utbetalinger av dagpenger fra NAV. Dette kan føre til en krevende økonomisk situasjon for mange. For å hjelpe deg i en vanskelig tid tilbyr vi nå kontokreditt på 10.000 eller 20.000 kroner til deg som er rammet av permittering. Kontokreditten er et forskudd på dagpenger og skal bidra til å dekke utgiftene dine til det aller nødvendigste. Du må være over 18 år og få lønna inn på konto hos oss for å søke om kontokreditt, og kreditten blir tilgjengelig i 30 dager.

Vilkår for kontokreditt

Forskudd på dagpenger er en tjeneste som gjelder for dem som er rammet av permittering, men som ennå ikke har fått dagpenger fra NAV. Tjenesten fungerer som en midlertidig kontokreditt. Det er ingen etableringsgebyr på kontokreditten. Du betaler ingen rente hvis du bruker kreditten. Etter 30 dager trekkes kreditten automatisk tilbake. Hvis det ikke er nok penger på konto vil du få et overtrekksgebyr på 22 % rente.

Priseksempler på kontokreditt:

Nom. rente 0,00 %. Eff. rente 0,00 %, 20.000 kroner o/30 dager. 
Kostnad 0,00 kroner, totalt 20.000 kroner.

Nom. rente 0,00 %. Eff. rente 0,00 %, 10.000 kroner o/30 dager. 
Kostnad 0 kroner, totalt 10.000 kroner

Hvordan fungerer kontokreditt?

Ja, så lenge du kan dokumentere at du venter på dagpenger og fyller øvrige kriterier så kan du søke om kreditt.

Hvis du ikke benytter kreditten vil den ikke koste deg noe. Vi tar ikke rente på kreditten. 

Nei, vi belaster deg bare kostnader hvis du benytter kreditten.

Kreditten avsluttes automatisk etter 30 dager, og saldoen må da være minimum det beløpet du har fått innvilget i kreditt. Hvis ikke får du overtrekk på kontoen, og du vil bli belastet 22 % rente. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne en løsning hvis du har behov for det.

Tilbudet er foreløpig kun til deg som er kunde i banken.

Ja, dette er et av våre bidrag i den situasjonen vi nå er inne i, og vil være midlertidig. Innvilget kreditt er tilgjengelig i 30 dager.

Avdragsfrihet på lån

Er du permittert eller har mistet inntekten på grunn av koronakrisen?

Vi strekker oss langt for å hjelpe deg. Nå kan du søke om avdragsfrihet på boliglån, billån, forbrukslån og kredittkort.

Du slipper også å betale gebyr for avdragsfrihet.

Trenger du å snakke med oss?

Er du rammet av permitteringer eller andre forhold i forbindelse med koronaviruset? Vi har flere løsninger som kan hjelpe deg i en vanskelig økonomisk situasjon. Disse kan inkludere både bedrifts- og privatøkonomisk rådgivning, avdragsfrihet på lån og andre tiltak i en periode.Vi er med på dugnaden for å unngå smitte, og har derfor våre møter på telefon og video. Ta kontakt med rådgiveren din eller kundesenteret vårt for en prat.

Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen senere!

Kjekt å vite under koronakrisen

Her finner du mye nyttig informasjon rundt korona. Enten det gjelder reiser til utsatte områder, uro på børsen, tiltak vi gjør ovenfor bedrifter og kunder, kommentarer fra konsernledelsen, eller hvordan du kan komme i kontakt med oss.

{ "EMAIL_FIELD_ERROR": "Skriv inn en gyldig e-postadresse.", "CHECKBOX_ERROR": "", "CHECKBOX_GROUP_ERROR": "Velg minst et av alternativene", "DROPDOWN_ERROR": "Gjør et valg i nedtrekkslisten.", "DATE_TO_FROM_ERROR": "Ugyldig dato (eksempel på gyldig dato 31.12.2016).", "RADIO_ERROR": "Velg et alternativ.", "POSTAL_CODE_ERROR": "Skriv inn et gyldig postnummer (4 siffer).", "TEXT_FIELD_ERROR": "Feltet må fylles ut.", "TEXT_FIELD_CONTENTS_ERROR": "Ugyldig verdi.", "ACCOUNT_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig kontonummer (11 siffer).", "ORGANISATION_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig organisasjonsnummer (9 siffer).", "SSN_ERROR": "Skriv inn et gyldig fødselsnummer (11 siffer).", "PHONE_ERROR": "Skriv inn et gyldig telefonnummer (8 siffer).", "MOBILE_PHONE_NO_ERROR": "Skriv inn et gyldig norsk mobilnummer (8 siffer)", "SEARCH_ALLE": "Alle", "MORE_INFO": "Vis mer informasjon", "RESULT_TYPE_BANK": "Bankkontor", "RESULT_TYPE_ADVISOR": "Rådgiver", "VIEW_IN_MAP": "Vis i kart", "BEFORE_COUNT_TEXT": "Du har", "AFTER_COUNT_TEXT": "oppgave som venter på deg", "AFTER_COUNT_TEXT_PLURAL": "oppgaver som venter på deg", "MINE_OPPGAVER_LINK_TEXT": "Sjekk mine oppgaver", "MINE_OPPGAVER_CLOSE_TEXT": "Ikke nå", "MINE_OPPGAVER_COUNT_TEXT": "en", "FORM_ERROR_LABEL":"Feil i skjema ", "FORM_SUCCESS_LABEL":"Takk for din henvendelse", "TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR":"TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR", "TEXTAREA_FIELD_LENGTH_ERROR":"Maks 2000 tegn", "NUMBER_ERROR": "Du kan kun skrive inn tall.", "SEC_BLOCKER_DROPDOWN_DEFAULT": "Velg land", "GLOBAL_SEARCH_NO_RESULT_TEXT": "Ingen treff på", "GLOBAL_SEARCH_FACET_LABEL": "Vis treff for", "MODAL_CLOSE": "Lukk", "SEND_TO_BANK_BEFORE_INFO_TEXT": "Vil du komme rett til", "SEND_TO_BANK_AFTER_INFO_TEXT": "neste gang?", "SEND_TO_BANK_NEXT_BUTTON_TEXT": "Ja, husk banken min", "SEND_TO_BANK_CANCEL_BUTTON_TEXT": "Nei, ikke nå", "SEND_TO_BANK_NEXT_DISCLAMER_TEXT": "For at du skal slippe å velge bank hver gang, bruker vi funksjonelle informasjonskapsler som lagrer hvordan du bruker nettsidene og hvilke innstillinger du har gjort." }