Lån til ATV og snøscooter

Skal du kjøpe deg et motorkjøretøy? Hos oss kan du få lån til både firhjulinger og beltekjøretøy.

Søk lån på nett og få svar med en gang.
Betingelsene på lånet tilpasser vi etter din økonomi.
Du kan samle lån og forsikring hos oss for bedre oversikt.

Priser og vilkår

Fra 3,95 %
  • Lån inntil 100% av kjøpesummen
  • Inntil 10 nedbetalingstid
  • Kjøretøyet kan ikke være eldre enn 13 før lånet er nedbetalt

Lånet leveres av SpareBank 1 Finans Østlandet
Priseksempel: Nom fra 3,95%, eff fra 5,93%. Ek 35%, 150.000,- o/5 år, etabl.geb fra 2.200,-. Tot 173.073,-


Er du medlem i et LO-forbund?

Klar til kjøp med finansieringsbevis

Vil du være klar til å kjøpe ATV/snøscooter når du har funnet det du leter etter? Skaff deg et finansieringsbevis, så vet du hvor mye du har å rutte med.

Verdt å vite

Det er smart at du alltid betaler ned på lånet i takt med verdifallet på ATV eller snøscooter, slik at du ikke sitter med restgjeld den dagen du skal selge. 

Du får svar på timen. Lånet signerer du med med BankID. Har du lyst til å snakke med en rådgiver kan du ringe oss, chatte eller komme innom et av våre kontor. 

Har selger gjeld på ATV-en eller snøscooteren, blir denne slettet før du overtar.

Før du kjøper 

  • Kjøper du privat bør du sjekke heftelser i Brønnøysundregistrene, og tegne kontrakt. For ATV finner du forslag til kontrakt hos Forbrukerrådet.
  • Du kan også sjekke hva omregistreringsavgiften vil komme på. Merk at ATV selges både som traktor og som motorsykkel. Som traktor (sorte skilt) har de ikke omregistreringsavgift, det har de derimot som motorsykkel (hvite skilt). Snøscooter, som kalles beltemotorsykkel i omregistreringssammenheng, har omregistreringsavgift. 

Betalingsforsikring gir trygghet for deg og familien

Uforutsette og vanskelige livssituasjoner kan ramme oss alle. Slike situasjoner kan gjøre det krevende å betjene lånet. Betalingsforsikring dekker det månedlige terminbeløpet dersom du skulle bli permittert, arbeidsledig eller minst 50 % sykemeldt. Lånet innfris ved kritisk sykdom eller død. Les mer og kjøp betalingsforsikring her.


Forsikre kjøretøyet

Du kan også forsikre ATV og snøscooter hos oss. Da har du full oversikt over både lån og forsikring i din nettbank og mobilbank. Samler du alle forsikringene dine hos oss kan du få inntil 20 % rabatt.


Tips til deg som skal kjøpe ATV eller snøscooter

Se Statens vegvesen sine nettsider for informasjon om sikker kjøring med snøscooter. På Trygg Trafikk finner du informasjon om kjøring med ATV.


Sammenlign priser

Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no