LOfavør Førstehjemslån

Skal du kjøpe din første bolig og er medlem i et LO-forbund får du vår beste boliglånsrente.

Den i husstanden som er medlem i et LO-forbund må starte lånesøknaden for at dere skal få riktig rente. Lånesøknaden er helt uforpliktende.

Priser og vilkår

Fra 1,50 %
  • Du må være medlem i et LO-forbund
  • Du skal kjøpe bolig for første gang
  • Lån inntil 85% av kjøpesummen
  • Kan ikke økes i etterkant

Priseksempel: Eff. Rente 1,58% ved lån kr 2.000.000,-, 25 år annuitetslån, etableringsgebyr kr 2.000,-, depotgebyr kr 1.000,- og termingebyr kr 50,-. Total kostand kr 2.417.582,-


Hva skal til for å få LOfavør lån?

Du må være medlem i et LO-forbund. Det er også en forutsetning at du får lønnen din inn på konto i SpareBank 1 Ringerike Hadeland, og bruker oss i det daglige. I mobilbanken er det enkelt å bli kunde, bestille kort og opprette kontoer.

I tillegg må du overholde kravene i Boliglånsforskriften. Kort oppsummert betyr det at du må ha 15 prosent egenkapital, du kan ikke låne mer enn fem ganger brutto årsinntekt, og du må tåle en renteøkning på 5 prosentpoeng.

Dine medlemsfordeler

Vil du vite mer om medlemskap og fordeler? Les mer på lofavør.no

Snakk med en rådgiver

Våre rådgivere kjenner bank- og forsikringsordningene i fordelsprogrammet LOfavør, og hjelper deg slik at du får utnyttet medlemsfordelene dine best mulig. Vi hjelper deg med det du måtte lure på. 


LOfavør Forening 

Er du medlem av en klubb, et lag eller en forening som er tilknyttet et LO-forbund? Med LOfavør Forening får dere ekstra fordeler hos oss.