Velkommen til Byttehelgen under BLINK22

– Norges største dugnad for brukt sportsutstyr!

I år har vi i SpareBank 1 SR-Bank slått oss sammen med BLINK22, og arrangerer Byttehelgen under festivalen 5. og 6. august. På Byttehelgen kan du selge og kjøpe bra brukt sportsutstyr for en rimelig penge. Vi slår opp et stort telt og fyller det opp med utstyr som har blitt sjekket og godkjent for videresalg. Ta med familie og venner for å gjøre et kupp!


Før sommerferien samler vi inn utstyr som kan selges videre. Du kan levere skiutstyr, skisko, alpinutstyr, sykler, sparkesykkel, skateboards og hjelmer som andre kan få glede av. Hvor utstyret kan leveres inn finner du lengre nede på siden her.


NB! Har du og din klubb lyst til å arrangere en egen Byttehelg? Sjekk hvordan det kan gjøres og hvilken hjelp du kan få av oss i SpareBank 1. 

Her kan du levere inn utstyr

Tidligere Vaksinesenteret i Sandnes, Gravarsveien 34, 4306 Sandnes

Tirsdag 14. juni, kl. 17.00–19.00

Onsdag 15. juni, kl. 17.00–19.00

Torsdag 16. juni, kl. 17.00–19.00

Søndag 19. juni, kl. 13.00–17.00


Sånn fungerer det

1.  Du kan levere skiutstyr, skisko, alpinutstyr, sykler, sparkesykler, skateboards og hjelmer som andre kan få glede av. 

2. Når du leverer inn utstyret blir vi enig om en pris som utstyret vil selges for på Byttehelgen i august. Tenk gjerne på en pris i forkant.

3. Når utstyret blir solgt under Byttehelgen blir pengene automatisk overført til selger. Utstyr som eventuelt ikke blir solgt får selger tilbud om å få tilbake. Ønsker man ikke å ha det tilbake, tar banken ansvar for å donere det videre til et veldedig formål som kommer barn og ungdom til gode.


Bra for miljøet, bra for lommeboka!

Det er flott om folk kan få mest mulig igjen for pengene sine i hverdagen. Derfor ønsker vi å skape en god arena for kjøp og salg av brukt utstyr.

Ved at SpareBank 1 SR-Bank, BLINK22, Norges Skiforbund Langrenn og Norges Idrettsforbund samarbeider om Byttehelgen, får flere tilgang til rimeligere utstyr.