Velkommen til Byttehelgen under BLINK22

– Norges største dugnad for brukt sportsutstyr!

I år har vi i SpareBank 1 SR-Bank slått oss sammen med BLINK22, og arrangerer Byttehelgen under festivalen 5. og 6. august. På Byttehelgen kan du selge og kjøpe bra brukt sportsutstyr for en rimelig penge. Vi slår opp et stort telt og fyller det opp med utstyr som har blitt sjekket og godkjent for videresalg.


Nå har vi samlet inn masse kjekt utstyr som vi skal selge. Her gjelder det om å være tidlig ute for å få tak i de beste godbitene. Ta med familie og venner for å gjøre et kupp!


NB! Har du og din klubb lyst til å arrangere en egen Byttehelg? Sjekk hvordan det kan gjøres og hvilken hjelp du kan få av oss i SpareBank 1. 

Her kan du levere inn utstyr

Du har fremdeles mulighet for å levere inn godt og verdifullt utstyr til Tidligere Vaksinesenteret i Sandnes

Gravarsveien 34, 4306 Sandnes 

Søndag 31. juli 17:00 – 19:00  


Sånn fungerer det

1.  Du kan levere skiutstyr, skisko, alpinutstyr, sykler, sparkesykler, skateboards og hjelmer som andre kan få glede av. 

2. Når du leverer inn utstyret blir vi enig om en pris som utstyret vil selges for på Byttehelgen i august. Tenk gjerne på en pris i forkant.

3. Når utstyret blir solgt under Byttehelgen blir pengene automatisk overført til selger. Utstyr som eventuelt ikke blir solgt får selger tilbud om å få tilbake. Ønsker man ikke å ha det tilbake, tar banken ansvar for å donere det videre til et veldedig formål som kommer barn og ungdom til gode.


Bra for miljøet, bra for lommeboka!

Det er flott om folk kan få mest mulig igjen for pengene sine i hverdagen. Derfor ønsker vi å skape en god arena for kjøp og salg av brukt utstyr.

Ved at SpareBank 1 SR-Bank, BLINK22, Norges Skiforbund Langrenn og Norges Idrettsforbund samarbeider om Byttehelgen, får flere tilgang til rimeligere utstyr.