Utnytt dine fordeler som klubb, lag eller forening tilknyttet et LO-forbund

Visste du at klubber, lag og foreninger som er tilknyttet et LO-forbund har gode fordeler i SpareBank 1?

Familie på flyttefot

Gjennom LOfavør Foreningskonto tilbyr SpareBank 1 ekstra gode fordeler til lokale klubber, lag og foreninger som er tilknyttet et LO-forbund. Vi tilbyr også kollektive forsikringsordninger og skreddersyr eventuelle behov for finansiering og andre tjenester og produkt


– Vi bruker alle fordelene SpareBank 1 tilbyr, forteller Bjørn Steffensen, leder for Norsk Havnearbeiderforening.


Mange gode fordeler 

Her kan du lese mer om alle bank- og forsikringsfordelene SpareBank 1 tilbyr:
Betalingstjenester

 • Klubben, laget eller foreningen får nettbank bedrift basis med fri etablering og uten månedsavgift
 • Ekstra bruker i nettbank bedrift: med fri etablering og uten månedsavgifto Med ekstra bruker kan dere ha det slik at alle betalinger skal godkjennes av to brukere, for mest mulig sikkerhet
 • Gebyrfri innenlands betaling i nettbank bedrift
  Her kan dere bestille nettbank bedrift.

Forsikring

 • Klubben, laget eller foreningen er dekket gjennom LOs samleforsikring. Denne forsikringen gjelder for faglig virksomhet for LO og alle forbund som er tilsluttet LO samt deres lokale organisasjonsledd. Forsikringen er betalt av LO og administrert av SpareBank 1. Forsikringen og omfatter blant annet:
  - Løsøre og inventar i kontorlokaler (fullverdi)
  - Innbo og løsøre i leiligheter eid av forbundet eller foreningen
  - Garantiforsikring (underslag, tyveri, bedrageri, økonomisk utroskap og dokumentforfalskning)
  - EDB-forsikring med inntil 3.000.000 kroner.
 • Kollektive forsikringer gir lavere pris for medlemmene, og derfor kan det lønne seg at klubben, laget eller foreningen kjøper forsikring på vegne av medlemmene. Å tilby forsikringene til medlemmene oppleves som en betydelig merverdi i medlemskapet.

SpareBank 1 tilbyr et bredt spekter av kollektive forsikringer for å trygge medlemmene i privatlivet gjennom LOfavør, som:

 • Reiseforsikring
 • Livsforsikring
 • Uføreforsikring

Finansiering

 • Vi skreddersyr finansieringsløsninger som dekker behovene til din klubb, ditt lag eller din forening.

Sparing/plassering

 • 0,25 % høyere rente på sparekonto. Gjelder innskudd inntil 5 millioner kroner.
 • Vi skreddersyr tilbud på innskudd over 5 millioner.

Slik får dere fordelene

Om klubben, laget eller foreningen er kunde i SpareBank 1 i dag (og tilknyttet et LO-forbund), er det bare å ta kontakt med banken for å komme i gang med å utnytte fordelene. Det kan dere gjøre her.

Hvis dere ikke er bankkunde, kan dere enkelt opprette kundeforholdet digitalt (bli kunde her), eller ring eller kom innom banken så hjelper vi deg i gang.

For å få fordelene må klubben, laget eller foreningen først registreres i Brønnøysundregistrene. På Altinn fyller dere ut samordnet registermelding. Her logger dere inn med MinID, BankID på mobil eller annen påloggingsinformasjon.
 

– Vi bruker alle fordelene

Norsk Transportarbeiderforbund er et fagforbund tilsluttet LO. Fagforbundet har 20 fagforeninger rundt om i landet, deriblant Norsk Havnearbeiderforening. Det er en landsomfattende forening for havnearbeidere, som organiserer losse- og lastearbeider i norske havner, i tillegg til blant annet terminalarbeidere. Foreningen har alt av avtaler hos SpareBank 1 Nordmøre.

– Vi bruker alle fordelene vi har tilbud om, både bank og forsikring. Det er en stor fordel for oss som ikke vet hvordan vi skal gjøre sånt. Vi har fått en pakke med alt vi trenger, som både er brukervennlig og forståelig for mannen i gata. Vi får også alltid god og tett oppfølging, forteller Bjørn Steffensen, medlem i Norsk Transportarbeiderforbund og leder for havnearbeiderne.

Fordeler LOfavør Forening

Høyere rente på Sparekonto enn ordinære SpareBank 1 kunder
Månedspris er kr. 0,- for nettbank bedrift basis
Gebyrfri innenlands betaling i nettbank
Våre rådgivere hjelper deg med løsninger som passer deres behov
{ "EMAIL_FIELD_ERROR": "Skriv inn en gyldig e-postadresse.", "CHECKBOX_ERROR": "", "CHECKBOX_GROUP_ERROR": "Velg minst et av alternativene", "DROPDOWN_ERROR": "Gjør et valg i nedtrekkslisten.", "DATE_TO_FROM_ERROR": "Ugyldig dato (eksempel på gyldig dato 31.12.2016).", "RADIO_ERROR": "Velg et alternativ.", "POSTAL_CODE_ERROR": "Skriv inn et gyldig postnummer (4 siffer).", "TEXT_FIELD_ERROR": "Feltet må fylles ut.", "TEXT_FIELD_CONTENTS_ERROR": "Ugyldig verdi.", "ACCOUNT_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig kontonummer (11 siffer).", "ORGANISATION_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig organisasjonsnummer (9 siffer).", "SSN_ERROR": "Skriv inn et gyldig fødselsnummer (11 siffer).", "PHONE_ERROR": "Skriv inn et gyldig telefonnummer (8 siffer).", "MOBILE_PHONE_NO_ERROR": "Skriv inn et gyldig norsk mobilnummer (8 siffer)", "SEARCH_ALLE": "Alle", "MORE_INFO": "Vis mer informasjon", "RESULT_TYPE_BANK": "Bankkontor", "RESULT_TYPE_ADVISOR": "Rådgiver", "VIEW_IN_MAP": "Vis i kart", "BEFORE_COUNT_TEXT": "Du har", "AFTER_COUNT_TEXT": "oppgave som venter på deg", "AFTER_COUNT_TEXT_PLURAL": "oppgaver som venter på deg", "MINE_OPPGAVER_LINK_TEXT": "Sjekk mine oppgaver", "MINE_OPPGAVER_CLOSE_TEXT": "Ikke nå", "MINE_OPPGAVER_COUNT_TEXT": "en", "FORM_ERROR_LABEL":"Feil i skjema ", "FORM_SUCCESS_LABEL":"Takk for din henvendelse", "TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR":"TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR", "TEXTAREA_FIELD_LENGTH_ERROR":"Maks 2000 tegn", "NUMBER_ERROR": "Du kan kun skrive inn tall.", "SEC_BLOCKER_DROPDOWN_DEFAULT": "Velg land", "GLOBAL_SEARCH_NO_RESULT_TEXT": "Ingen treff på", "GLOBAL_SEARCH_FACET_LABEL": "Vis treff for", "MODAL_CLOSE": "Lukk", "SEND_TO_BANK_BEFORE_INFO_TEXT": "Vil du komme rett til", "SEND_TO_BANK_AFTER_INFO_TEXT": "neste gang?", "SEND_TO_BANK_NEXT_BUTTON_TEXT": "Ja, husk banken min", "SEND_TO_BANK_CANCEL_BUTTON_TEXT": "Nei, ikke nå", "SEND_TO_BANK_NEXT_DISCLAMER_TEXT": "For at du skal slippe å velge bank hver gang, bruker vi funksjonelle informasjonskapsler som lagrer hvordan du bruker nettsidene og hvilke innstillinger du har gjort." }