(UE) Ungt Entreprenørskap

Skal du starte en Elevbedrift, Ungdomsbedrift eller Studentbedrift? For å lykkes i næringslivet er det viktig å ha god økonomisk oversikt.

HV-Ungdom-i-gaten.jpg
Gratis bruk av driftskonto, nettbank bedrift og mobilbank bedrift.
Enkelt å holde orden og oversikt på økonomien.
Vippsnummer inkludert .
HV-illustrasjon-mann-peker-rgb.png

Starte elevbedrift, ungdomsbedrift eller studentbedrift?

Det er enkelt å opprette driftskonto og etablere nettbank hos oss. Kundeetableringen skjer via denne nettsiden og det er ikke behov for å komme innom banken.

Les mer om de forskjellige bedriftene under.

Ta betalt med Vipps

  • La kundene dine betale med mobilen - uten kort og kontanter!
  • La kunden finne deg i Vipps med en unik QR-kode eller et Vippsnummer
  • Se alle innbetalinger i din egen bedriftsportal

Vippsnummer er perfekt for mindre bedrifter og er vår enkleste tjeneste for deg som møter kundene ansikt til ansikt! Med Vippsnummer er det den som vippser penger som bestemmer beløpet.

Trenger du penger til noe du brenner for?

Da kan Spleis hjelpe deg! Spleis er en norsk folkefinanseringstjeneste, som gir deg mulighet til å starte egne innsamlingskampanjer. Med Spleis kan dere gå sammen om å samle inn penger til gode idéer og fine formål.

Alle som ønsker kan starte en Spleis, og alle kan bidra til fellesskapet, som for eksempel til ungdomsbedrifter til nyoppstartede selskaper med spennende produkter.

Har du ikke BankID? Slik får du det!

Fra du er 13 år kan du få BankID. For å få BankID hos oss må du ha norsk personnummer, og du må komme innom et av våre kontorer med legitimasjon. Gyldig legitimasjon for å få BankID er norsk pass, norsk nasjonalt ID-kort, utenlandsk pass, reisebevis for flyktninger eller norsk utlendingspass . 

Foresatte kan bestille BankID til ungdom (13-18 år) i nettbanken. Når foreldrene har signert på avtalen må ungdommen møte opp i banken med passet sitt, på grunn av legitimasjonsplikten

Se mulighetene!

Entreprenørskap er evnen til å se muligheter og gjøre noe med dem. Det handler om å tørre og ville omsette ideer til praktisk handling. Evnen til entreprenørskap kan trenes, og Ungt Enteprenørskap (UE) jobber derfor for at flest mulig elever og studenter skal få entreprenørskapsopplæring.

Avslutte konto

Når bedriften skal avvikles må kontoen avsluttes. Pass på at det ikke er penger igjen på bedriftskontoen før dere avslutter kontoen. 

Avslutt konto