Privat

Flyr er konkurs – er jeg dekket av forsikringen?

I forbindelse med at Flyr er konkurs, minner vi om at reiseforsikringen ikke dekker avbestilling av flybilletter, hotell, arrangementer eller liknende i forbindelse med en konkurs.

Hvordan du har betalt reisen din avgjør om du får dekket tapet eller ikke. Er flyreisen en del av en pakkereise retter du kravet til turoperatøren. Har du betalt turen med bankkort eller kredittkort logger du inn i mobilbank eller nettbank og melder krav om refusjon der. Velg kortet du har brukt, og deretter Reklamasjon.

Les mer om konkursen og konsekvensene for deg

Bekymret for økonomien?

Flere av oss kjenner på strammere økonomi med høye strømpriser, økte renter og priser generelt. Vi har samlet noen tips om hvordan du kan få bedre oversikt og hvordan du kan ta grep.

Les mer

Ta dine forholdsregler

Svindel kan ramme oss alle. Jo mer du vet om hvordan svindlerne opererer, jo bedre mulighet har du for å beskytte deg - og ikke gå i fella.

Lær mer om svindelmetodene her

Renteendring

Norges Bank økte styringsrenten til 2,75 prosent i rentemøtet 14. desember. I takt med utviklingen i markedet setter vi opp renten på lån og innskudd med inntil 0,25 prosentpoeng. For innskudd og eksisterende lån vil renteendringen tre i kraft 6. februar. For nye lån gjelder endringen fra 19. desember.

Kundenes valg til forstanderskapet

Det skal velges ett medlem fra valgkrets Valdres. Er du kunde og bor i en av Valdreskommunene kan du stemme fra og med 6. februar 2023.

Les mer her


Miljøvennlig

Det skal være enkelt og lønnsomt å velge miljøvennlige alternativer. Derfor har vi lansert flere produkter som skal gjøre det enklere og billigere for de som er opptatt av å ta vare på miljøet. Samtidig ønsker vi som bedrift å ha fokus på å gjøre minst mulig skade på miljøet rundt oss.Sammenlign priser

Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no