• 1. Finn frem til bruker

    • Logg inn i nettbanken 
    • Klikk Meny oppe til høyre
    • Velg Administrasjon og deretter Brukere
    • Finn frem til, eller søk etter aktuell bruker i brukeroversikten

    2. Gjennomfør sletting

    • Finn brukeren du ønsker å slette
    • Deretter velger du ikonet for å Slette til høyre i oversikten
    • Du får nå opp kontrollspørsmål Ønsker du å slette bruker? Velg Ja og brukeren slettes fra nettbanken umiddelbart. 

    Trykk på knappen under for å gå direkte til riktig sted i nettbanken.