Visma Business

Et komplett regnskapsprogram som passer for alle – fra de små til de store bedriftene.

Hvorfor velge Visma Business

Visma Business er et komplett forretningssystem som kombinerer dyp funksjonalitet med det siste av nettbaserte løsninger og mobilapper.

Visma Business gir deg muligheten til å automatisere hele arbeidsflyten knyttet til både inngående og utgående faktura. Fra fakturamottak til betaling – og fra fakturering til innbetaling.

Full kontroll på regnskapstall og andre relevante data. Med Visma Business har du og dine kolleger tilgang til et bredt utvalg standardrapporter i løsningen. Du kan også skreddersy egne rapporter i henhold til dine behov.

Med Visma.net AutoPay tar du hånd om alle banktransaksjoner i økonomisystemet ditt. Få full kontroll på både inngående og utgående transaksjoner – uten å logge inn i nettbanken. I tillegg har Visma Business integrasjoner mot et bredt spekter av andre løsninger. Det omfatter både eksterne systemer og en rekke Visma-systemer.

Har du logistikkbehov, vil du med Visma Business effektivisere logistikkprosessene mellom din virksomhet, leverandører og kunder. Logistikkmodulen har også integrasjoner mot fagsystemer for strekkode, materialstyring og produksjonsstøtte.