Har du testet de nye funksjonene i mobilbanken?

I dialog med tusenvis av mobilbank-kunder har vi forbedret oversikten og lansert en rekke nyttige funksjoner. Sjekk ut hva som er nytt i mobilbanken!

Ta bilde av en regning for å betale den, overfør betalingsinformasjon fra e-post-faktura rett til mobilbanken din, overfør med Siri, utsett betaling, og følg med på økonomien til barna. Dette er bare noen av de nye funksjonene du nå kan leke deg med i mobilbanken. I tillegg får du råd om hvilke andre produkter og tjenester som kan hjelpe deg til å ta gode økonomiske valg.

– Folk vil ha det enkelt, så når vi leverer nye funksjoner og produkter i mobilbanken, er dette et svar på det kundene forteller oss at de forventer og ønsker, sier Thomas Allan Nygaard, produkteier digitalbank i SpareBank 1. Les hvordan vi sammen utvikler mobilbanken. 


Dette kan du nå gjøre i mobilbanken

Se alle dine SpareBank 1-kontoer i mobilbanken

Har du kontoer og lån i flere SpareBank 1-banker kan du hente inn og se disse i mobilbanken. I «min oversikt» vil du få opp navn på konto, saldo og hvor konto er hentet fra. Etterhvert vil det også bli mulig å se transaksjoner og gjøre betalinger, først fra brukskonto og senere også fra kredittkortkonto.

Logg inn med Face-ID

Sjekk saldoen med et smil!

Video placeholder image

Sjekk saldo med Apple watch og overfør med Siri

Nå kan du sjekke saldo og enkelt overføre penger med klokken, og når du står der med hendene fulle, bruk Siri for å overføre mellom kontoene dine!

Video placeholder image

Spar tid med enkel regningsbetaling

Lei av å taste inn KID-nummer og kontonummer? Med enkel regningsbetaling, kan du sende betalingsdetaljene fra en faktura du har fått på e-post, direkte til betaling i mobilbanken, uten å taste inn et eneste tall manuelt.

Video placeholder image

Fakturascanning med kamera

Ta bilde av papirfakturaen din, og overfør betalingsinformasjonen til mobilbanken med et tastetrykk!

Video placeholder image

Last ned mobilbanken