Best i test på forsikring

Vårt forsikringsselskap Fremtind har blitt kåret til det beste forsikringsselskapet i flere undersøkelser. I tillegg har mange av våre forsikringer fått best i test-utmerkelser.

dame som gir forsikringsselskapet best i test rating

Bytt.no
Norges beste skadeoppgjør

Bytt.no er Norges største nettsted for brukeromtaler og kundevurderinger innen personlig økonomi. Over 17.000 forsikringskunder har gitt en vurdering av sitt forsikringsselskap basert på pris, kundeservice og skadeoppgjør.

Vårt forsikringsselskap Fremtind er best på skadeoppgjør og blant toppen på kundeservice og kundetilfredshet, blant 20 forsikringsselskaper.

Se kundeanmeldelser på bytt.no

Norsk Kundebarometer
Svært fornøyde kunder

Norsk Kundebarometer er et forskningsprosjekt ved Handelshøyskolen BI. De måler kundetilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere i ca. 30 ulike bransjer.

Vårt forsikringsselskap Fremtind har svært fornøyde kunder, i følge Norsk kundebarometer (2021). Vi scorer nok en gang høyt i kategorien skadeforsikring, med 4 av 5 stjerner i testen.

Les mer om resultatene fra testen på bi.no

Best i test - utmerkelser

Beste bilforsikring

Bytt.no kårer beste bilforsikring hver måned. Basert på verifiserte omtaler fordelt på 25 forskjellige bilforsikringer har vår bilforsikring blitt kåret til den kundene er mest fornøyde med. Vårt forsikringsselskap Fremtind er på topp i både beste skadeoppgjør og beste kundeservice. I tillegg har de Norges mest anbefalte bilforsikring.

Se topplista over bilforsikringer på bytt.no

 

Beste husforsikring

Bytt.no kårer beste husforsikring hver måned. Basert på verifiserte omtaler fordelt på 25 forskjellige husforsikringer har vår husforsikring blitt kåret til den kundene er mest fornøyde med. Vårt forsikringsselskap Fremtind er på topp i både beste skadeoppgjør og beste kundeservice.

Se topplista over husforsikringer på bytt.no

 

Beste innboforsikring

Bytt.no kårer beste innboforsikring. Basert på verifiserte omtaler fordelt på 26 forskjellige innboforsikringer har vår innboforsikring blitt kåret til den kundene er mest fornøyde med. Vårt forsikringsselskap Fremtind er på topp i både beste skadeoppgjør og beste kundeservice. I tillegg har de Norges mest anbefalte innboforsikring.

Se topplista over innboforsikringer på bytt.no

 

Beste reiseforsikring

Bytt.no kårer beste reiseforsikring. Basert på verifiserte omtaler fordelt på 22 forskjellige reiseforsikringer har vår reiseforsikring blitt kåret til den kundene er mest fornøyde med. Vårt forsikringsselskap Fremtind er på topp i både beste skadeoppgjør og beste kundeservice.

Se topplista over reiseforsikringer på bytt.no

 

Terningkast 5 i test

Norsk Familieøkonomi utfører årlig tester av reiseforsikringer. Også i årets test er Fremtind med i toppen, med terningkast 5. Det trekkes frem at vi er blant de billigste på pris både for unge enslige og familier.

Les hele testen hos Norsk Familieøkonomi

 

Blant de beste i test

Smarte Penger har testet og satt karakter på over 30 reiseforsikringer. Vi er med i toppen både på reiseforsikring for familie og reiseforsikring for single.

Les hele testen "Smarte Pengers test av reiseforsikringer"

 

Blant de beste i test av dyreforsikring

Norsk Familieøkonomi tester dyreforsikringer og i siste test fikk både hundeforsikringen og katteforsikringen vår terningkast 5. Det trekkes blant annet frem at forsikringen har god dekning til tross for lav pris.

Les hele Norsk Familieøkonomis test av dyreforsikringer: Dette er den beste dyreforsikringen.

 

Norges mest anbefalte barneforsikring

Bytt.no kårer beste barneforsikring. Basert på verifiserte omtaler fordelt på 24 forskjellige barneforsikringer har vår barneforsikring blitt kåret til den kundene er mest fornøyde med. Vårt forsikringsselskap Fremtind er på topp i både beste skadeoppgjør, beste kundeservice og mest anbefalte barneforsikring.

Se topplista over barneforsikringer på bytt.no

 

Blant de beste i test

Norsk Familieøkonomi utfører hvert år en test av barneforsikringer, og i 2021 ble barneforsikringen vår også blant de beste, med terningkast 5. Vi er blant de beste på utbetaling ved utvalgte sykdommer, utvidet hjelpestønad, dagpenger og uførepensjon. Vi er også blant få barneforsikringer som både tilbyr gratis døgnåpen helsetelefon og skolerobot ved langtidssykdom.

Les testen "Test av barneforsikring".

 

Blant de beste

I Smarte Pengers test av barneforsikringer er det satt karakterer på de fleste barneforsikringene som er i markedet. Vår barneforsikring, "svært god" er blant de beste av i alt 23 forskjellige barneforsikringer.

Les hele testen "Smarte Pengers test av barneforsikringer".

 

Beste båtforsikring

Bytt.no kårer beste båtforsikring. Basert på verifiserte omtaler fordelt på 24 forskjellige båtforsikringer har vår båtforsikring blitt kåret til den kundene er mest fornøyde med. Vårt forsikringsselskap Fremtind er på topp i både beste skadeoppgjør og beste kundeservice.

Se topplista over båtforsikringer på bytt.no

 

Beste hytteforsikring

Bytt.no kårer beste hytteforsikring. Basert på verifiserte omtaler fordelt på 23 forskjellige hytteforsikringer har vår hytteforsikring blitt kåret til den kundene er mest fornøyde med. Vårt forsikringsselskap Fremtind er på topp i både beste skadeoppgjør og beste kundeservice.

Se topplista over hytteforsikringer på bytt.no

 

Beste mc-/motorsykkelforsikring

Bytt.no kårer beste mc-forsikring. Basert på verifiserte omtaler fordelt på 23 forskjellige mc-forsikringer har vår mc-forsikring blitt kåret til den kundene er mest fornøyde med. Vårt forsikringsselskap Fremtind er på topp i både beste skadeoppgjør, mest anbefalte forsikringsselskap og beste kundeservice.

Se topplista over mc-forsikringer på bytt.no

 

Best på personforsikring

Ifølge verifiserte omtaler fordelt på 23 forskjellige forsikringsselskap som leverer personforsikring er vårt forsikringsselskap best på personforsikring. Vårt forsikringsselskap Fremtind er på topp i både beste skadeoppgjør, mest anbefalte forsikringsselskap og beste kundeservice.

Se topplista over personforsikringer på bytt.no