Manuelle banktjenester

Det skal føles trygt å være kunde hos oss. Hvis digitale løsninger ikke passer for deg har vi fullgode alternativer. Her er noen tips på veien.

Mann sliter og svetter ved PC
HV Illustrasjon faktura

Avtalegiro

Med Avtalegiro blir regningene dine betalt automatisk på forfallsdato. Du får varsel i posten på forhånd, og kan endre eller stoppe betalingen dersom noe mot formodning skulle være feil.

Brevgiro

Betal regninger ved å legge de sammen med en signert følgeseddel i den forhåndsadresserte konvolutten. Putt konvolutten i postkassen og resten går av seg selv.

Telebank

Med Telebank kan du ringe for å sjekke saldo, forfallsregisteret og betale regninger. Fungerer like fint på fasttelefon som på mobiltelefon.

Faste overføringer

Vi hjelper deg gjerne med å sette opp faste overføringer eller betalinger hvor beløpet og mottakeren er det samme fra gang til gang.

Disposisjonsfullmakt

Du kan gi noen du stoler på fullmakt til å disponere kontoen din hvis du skulle trenge det. Avtal tid for å få ordnet dette på ett av våre bankkontor. 

NB! Kodebrikken din eller annen form for BankID er strengt personlig. Det er ikke et alternativ å overlate den til noen - selv ikke ektefelle eller barn.

Trenger du litt veiledning?

Avtal tid med en rådgiver på ditt nærmeste bankkontor så finner vi de løsningene som passer best for nettopp deg. Ring oss på telefon 03202 eller send inn skjemaet.

Med en fremtidsfullmakt sikrer du at noen du stoler på tar vare på dine interesser og hjelper deg den dagen du ikke klarer det selv. Vi samarbeider med advokatfirmaet Legalis om fremtidsfullmakter.

Bankid på en mobil

BankID - din elektroniske signatur

BankID er veldig praktisk til å identifisere seg og til å signere avtaler digitalt. Siden BankID kan brukes til så mye er det ekstra viktig å ikke la seg lure av kriminelle med skumle hensikter. Du har kanskje hørt om Nigeria-svindel, phishing og kjærlighetssvidel

Syns du det er vanskelig å skille mellom de med ærlige hensikter og de med urent mel i posen? Det finnes også andre løsninger for elektronisk ID. Disse gir deg tilgang til å logge inn på tjenester som Helse Norge, Altinn og Skatteetaten, og kan være et godt alternativ hvis du er redd for at noen skal klare å lure til seg penger, ta opp lån i ditt navn eller signere på avtaler ved hjelp av din BankID.

NB! Husk at BankID er personlig og ikke skal overlates til noen - selv ikke ektefelle eller barn

{ "EMAIL_FIELD_ERROR": "Skriv inn en gyldig e-postadresse.", "CHECKBOX_ERROR": "", "CHECKBOX_GROUP_ERROR": "Velg minst et av alternativene", "DROPDOWN_ERROR": "Gjør et valg i nedtrekkslisten.", "DATE_TO_FROM_ERROR": "Ugyldig dato (eksempel på gyldig dato 31.12.2016).", "RADIO_ERROR": "Velg et alternativ.", "POSTAL_CODE_ERROR": "Skriv inn et gyldig postnummer (4 siffer).", "TEXT_FIELD_ERROR": "Feltet må fylles ut.", "TEXT_FIELD_CONTENTS_ERROR": "Ugyldig verdi.", "ACCOUNT_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig kontonummer (11 siffer).", "ORGANISATION_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig organisasjonsnummer (9 siffer).", "SSN_ERROR": "Skriv inn et gyldig fødselsnummer (11 siffer).", "PHONE_ERROR": "Skriv inn et gyldig telefonnummer (8 siffer).", "MOBILE_PHONE_NO_ERROR": "Skriv inn et gyldig norsk mobilnummer (8 siffer)", "SEARCH_ALLE": "Alle", "MORE_INFO": "Vis mer informasjon", "RESULT_TYPE_BANK": "Bankkontor", "RESULT_TYPE_ADVISOR": "Rådgiver", "VIEW_IN_MAP": "Vis i kart", "BEFORE_COUNT_TEXT": "Du har", "AFTER_COUNT_TEXT": "oppgave som venter på deg", "AFTER_COUNT_TEXT_PLURAL": "oppgaver som venter på deg", "MINE_OPPGAVER_LINK_TEXT": "Sjekk mine oppgaver", "MINE_OPPGAVER_CLOSE_TEXT": "Ikke nå", "MINE_OPPGAVER_COUNT_TEXT": "en", "FORM_ERROR_LABEL":"Feil i skjema ", "FORM_SUCCESS_LABEL":"Takk for din henvendelse", "TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR":"TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR", "TEXTAREA_FIELD_LENGTH_ERROR":"Maks 2000 tegn", "NUMBER_ERROR": "Du kan kun skrive inn tall.", "SEC_BLOCKER_DROPDOWN_DEFAULT": "Velg land", "GLOBAL_SEARCH_NO_RESULT_TEXT": "Ingen treff på", "GLOBAL_SEARCH_FACET_LABEL": "Vis treff for", "MODAL_CLOSE": "Lukk", "SEND_TO_BANK_BEFORE_INFO_TEXT": "Vil du komme rett til", "SEND_TO_BANK_AFTER_INFO_TEXT": "neste gang?", "SEND_TO_BANK_NEXT_BUTTON_TEXT": "Ja, husk banken min", "SEND_TO_BANK_CANCEL_BUTTON_TEXT": "Nei, ikke nå", "SEND_TO_BANK_NEXT_DISCLAMER_TEXT": "For at du skal slippe å velge bank hver gang, bruker vi funksjonelle informasjonskapsler som lagrer hvordan du bruker nettsidene og hvilke innstillinger du har gjort." }